Hur gammal är kroppen tro..??

Seriöst... Det fanns en gång i tiden då jag kunde härja rätt friskt till hyfsat långt in på morronkvisten... Den tiden är inte passé... men däremot så... när det händer så är dagen efter liksom helt förstörd. På riktigt. Som idag. Igår var det fest här, vi var tre tappra brudar som hade en sjuhelvetes jävla rolig förfest. Vi drog vidare till Koriander och dansade och hade skoj där tills  det stängde. På dansgolvet shakade vi rumpa tillsammans med ett gäng grabbar. En av dem var rätt intreserad av en av tjejerna som var med. Så när vi skulle gå så ville han att vi skulle efterfesta ihop allihopa. Det gick vi med på och började promenaden till korsningen Viken/Marieberg. Jag garvade ungefär hela natten sen, vilka stjärnor! Jag och H blev kvar till 5, medan A stack vid 3.30 redan. Klent va? :-P Hur som helst... Vi var hos mig strax efter 5, lamporna slocknade 5.30 imorse. Och nu till dagen...

Vi vaknade strax innan 10 imorse. Ni kan ju räkna själva hur många timmar det blir... + att jag har haft 4 såna nätter på ungefär 1½ vecka nu. Så Tess är liksom lite... trött... kanske man kan säga... och det säger jag, rakt ut och utan att skämmas. Eller jo... det gör jag ju... lite... För det känns som att kroppen börjar få för sig att den är gammal... What´s up with that?? Gammal... det är fan illa! Här går jag omkring och är 26 bast och kroppen tror att den inte ska orka med nån sån här period nån gång ibland? Jag är kanske för van vid att få sova 7-8 timmar per natt nu? För kära vänner, jag sover mindre nu än förr. Sen jag flyttade hit så sover jag ungefr 7-8 timmar (som sagt), istället för runt 10 som jag gjorde i förra hemmet. Och jag är flera gånger piggare nu för tiden. =) Men när det börjar bli... 2-3 timmar per natt så många gånger på så kort tid... då tar min kropp stryk iaf. Det kan man skriva upp. För jävel i havet vad slut jag är, också i huvet. Mer än "normala" slut-i-huvet-fasoner alltså... =)

Nej fy fan, jag ger upp... sov gott folket!! Ciaoooo!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

*hoppar o skuttar*

Så nu är det såhär att jag mår alldeles fantastiskt bra. Igen. =)

Jag har köpt mina nya favoritskor idag. Tur att jag har världens bästa lillebror! Jag har funderat länge och väl på dessa skor och kom fram till att det var ett riktigt bra köp. De kostade ju, men det är mocka och de är riktigt sköna! Jag har aldrig nånsin hittat "finskor" som är sköna!! Och jag har heller inte köpt billiga skitskor på hur länge som helst. Jag tycker att det var lite befogat att faktiskt köpa bra och snygga skor. Ja... de kostade 699 kr. Men det är de värda, lätt! Jag ska använda dom så ofta jag bara kan! =)

Jag och A var ute och promenerade i... söndags. Och då trampade vi upp en smileygubbe i en slänt vid korsningen mot Hammarö, strax bortanför Herrhagen. Superfin är den! Jag fick chansen att titta ordentligt på den idag när jag åkte hem. Suveränt. Grymt nöjd är jag över denna otroligt artistiska smiley. =)

Åh!! Mars är så överbokat så det är sjukligt! 7 mars ska jag ju till Örebro och träffa tjejerna, mina underbara flickor från skoltiden i Hällefors. Och 14 mars fyller pappa år och Darina ska ha examensceremoni på universitetet. 21-22 mars jobbar jag. 27 ska jag på The Hives med Annika. Sen ska jag jobba 28 och 29, för jag bytte 7 + 8 mars mot den helgen... För jag fick tydligen inte ge bort de turerna till arb.kompis för då skulle det bli kvalificerad övertid på honom... det är för dyrt för kommunen det. Aja, men det ordnar sig. =)

Det luktar potatismos här i huset... därför är jag sugen på det nu. Jag ska dra iväg och handla potatis, mjölk o lite annat småkrafs nu. Ciao!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Näääää igen!!!

Nu har jag fan haft mina magsjukor för flera år framöver känner jag... Jag åkte på en riktig jävla äcklig vinterkräksjuka i lördags natt... Har vart så sen dess. Idag BÖRJAR det kännas liiiiite bättre.
Nu soffan... hejdå

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Glad Alla Hjärtans Dag!!!

Jag visar min kärlek en stund. Här får ni den, ni som förtjänar den. =) Jag älskar er!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ah, okej då...

Det var lite överdrivet att tro att det var en spricka i tån. Idag mår den mycket bättre. Och jag ser det bara som positivt att jag hade fel. =)

Och så vaknade jag imorse kl 8.06. Jag ringde svägerskan vid 8.30. Sen åt jag frukost strax efter 9. Och håll i er nu... Jag har tagit tag i den förra hyresgästens flyttstädning. För nån sån hade då inte genomförts när jag flyttade in. Jag har testat att prata med hyresvärden och ville ha reducerad hyra en månad. Men de är så sega och jag orkar ärligt talat inte krångla mer. Jag har ju iaf fått upp taklamporna i hallen och sovrummet. Nu väntar jag bara på renoveringen av badrummet.

Idag ska jag åter till brorsan och hans familj. En av kusinerna ska dit också. Vi ska käka middag tillsammans, tacos blir det. =) Mumma kan man säga.

Det snöar förresten... Jag tänkte ta en tur till gymmet med cykeln, men jag får se om jag har lust att mölja runt i snön med den. Kanske blir det latheten som övertar och intalar mig att det är bättre att ta bil? Jag gissar på det senare, men vi får se. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Resten av dagen

Efter det förra inlägget så kan jag säga: Min tå har verkligen kraschat. Jag tror det är en spricka, seriöst faktiskt. Jag kan inte gå som folk, särskilt inte i skor. =(

Jag har varit hos brorsan en sväng, myst lite med barnen där och pratat lite såklar. =) Fick med grejer därifrån som jag saknat ett tag. Bl.a. min nya stekpanna som råkade åka med mamma och pappa till Hällefors sist de var här. Nu är den hos mig. Wohooo!!

Sen åkte jag hem och bakade kladdkaka. Jag hade lite finbesök i form av Alex nämligen. Lika jävla svinkul som vanligt när han hälsar på! Tack för det!! Jag lever på det lika länge varje gång. Få som lyckas få mig på så bra humör som du! =) Och kladdkakan var supergod, spontana applåder o allt fick jag för den. *nöjd*

Nej... nu ska jag spola tillbaka House och se det från... ungefär början. Inspelningsbar digitalbox IS THE SHIT!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Suck... stor jävla... suck...

Idag vaknade jag 7.39. BUT WHYYYY??? Jag är ledig. Det enda som var bokat idag är tvättiden 12-17. Med andra ord så är jag fortfarande i tvättartagen. Hur som helst... till det där med sucken... Jag gör oftast inte så mycket när jag tvättar, kanske tittar jag på TV, nån film eller nåt annat. Idag var det samma sak, satt i soffan och såg på TVn. När jag skulle ner till tvättstugan första gången, så var jag lite snabb med att gå ur soffan. Därmed drämda jag i en stackars liten tå... Eller... den är säkerligen inte liten eftersom den stack ut så förbannat långt att den dundrade i den satans jävla brudkistan som jag använder som soffbord. Vafaaaan!! Ont gjorde det såklart. Och det fortsatte göra ont länge. När jag för tredje gången skull ner till tvättis så tyckte jag det gjorde lite FÖR ont. Så när jag kom upp till lägenheten igen så tog jag av strumpan och skulle kolla läget med min lille tå. Och tja... vad ska man säga. Jag hade verkligen drämt i den ordentligt, för minsann hade det börjat blöda under nagelhelvetet. Det kallas väl nåt, men jag har ingen aning vad det kallas, så jag ger fan i att ens försöka sätta namn på skiten. ONT gör det iaf.

Nu väntar jag på att tvätten ska torka där i tvättis och samtidigt så lagar jag mat. Hungrig som fan är jag, för tydligen så glömde jag bort att äta under dagen. Ja, jag har ju haft i mig frukost, men jag brukar äta lunch vid 13... senast 14. Mycket konstig känsla i magen har jag alltså nu. Därför ska jag bege mig till köket och steka min karrébit.

Off I go... Ciaooo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Party 7 februari

Jag har haft en jobbhelg. Idag tog den slut. Alltså fre, lör, sön och mån. Det är långhelgen. Den inträffar var fjärde vecka. I lördags hann jag dock med fest också. Det var skitkul! Kul att vi blev några till slut. Det var ju tänkt att det skulle va bortåt 10 pers först... Men vissa var tvungna att hoppa över av särskilda anledningar. Vissa hoppade av ändå... Lite besviken var jag en stund... Men men... det blev fem till slut och vi fem hade iaf kul. Ni andra missade nåt faktiskt. =)

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dark Lady

Jahapp, då var det gjort, Nu är jag brunett. Vad tycks?



Jag har iaf vant mig nu. Känns grymt bra!

Dags att ta tag i duschandet/påklädanet inför kvällen. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gladare skit än mig får ni leta efter idag!

Den här dagen har varit fantastisk. Helt jävla überfantastisk!! Jag har skaffat mig en ny älskling, nämligen:



För att ta det från början:

Jag vaknade 8.15 imorse, ringde svägerskan och bad henne komma hit med barnen istället för att jag skulle åka dit, eftersom vi ändå skulle shoppa sen. Så de kom vid 10.30. Sent... men vi hann färga mit hår, dock inte shoppa. Jag är nöjd med resultatet, men det känns lite konstigt än. Det går över snart.

Vid 12 lagade vi kycklingsallad som blev hur god som helst. Kl 13 skulle jag va i brandstationens utbildningslokal. Och jag hann, var där vid 12.55. Helt oväntat kom jag tidigare än jag trodde jag skulle komma. Bra gjort! Där hade vi först 1½ timmes teori och information om brandsäkerhet osv. Mycket intressant. Ni har väl brandvarnare där hemma? Som verkligen fungerar menar jag då? =) Sen fick vi släcka ett brinnande gasolbad, en brinnande docka i rullstol och sen en liggande docka i en rökfylld lokal. Mycket intressant och givande dag var det!

Strax innan 17 var vi klara med utbildningen och då ringde jag svägerskan. Vi träffades på Duvan och gick runt och shoppade lite. Det var trevligt. På väg ut från Duvan lyckades en charmig och söt försäljare fånga in mig och ge mig funderingar... Jag stod och snackaade med honom ganska länge, svägerskan gick vidare till Åhléns sålänge. Sen gick jag ifrån honom, och gjorde då en liten check på hur mycket jag skulle kunna ringa och sms:a för den summan... och kom fram till att det var ett bra erbjudande, med min nya älskling som gratis medföljande flirt... =) Jag Hängde med svägerskan en vända till och sen bestämde jag mig för att gå med på erbjudandet. Så tillbaka till charmtrollet gick jag och gjorde en affär med honom.

Efter det hämtade jag upp Fihja för att åka till Pizzeria Akuten och tugga käk. Där finns en skithärlig pizzakille som är hur charmig, söt och rolig som helst. Vi garvade ordentligt och flirtade väl lite också. =) Mumsig var pizzan och när vi skulle gå dök det in två något äldre karlar. En av dem började prata om hamburgare och lät ltie irriterad... Såhär blev de följande få minuterna:
Gubbe: Har ni inga 90gramshamburgare?
Pizzakille: Nej, tyvärr endast 150grams.
G: Okej, jag får ta en sån då. Men jag vill inte ha nån sallad.
P: Okej, ingen sallad.
G: Har ni vanlig senap?
P: Mummel mummel...
G: Har ni korv med bröd då?
P: Nej, tyvärr inte.
G: Nähä. Jag får ta lite dressing på den då.
P: Javisst.
G: Jag vill ha stekt lök på, det har ni väl?
P: Nej, tyvärr inte.
G: Har ni ingen stekplatta eller?
P: Nej.
G: Hur tillagar ni då hamburgaren?
P: Vi har en ugn som vi använder.
G: Jaha, det var ju alldeles UTOMORDENTLIGT dåligt! Då borde ni inte ens få servera hamburgare här!

Här bröt jag och Fihja ihop fullständigt. Vi hade försökt hålla oss för skratt länge... men nu gick det inte längre. Det bara brast!! Vilken satans GUBBE!! Vafan, passar det inte, så dra nån annan jävla stans då!! Oh, jisses va bräääääääääääääänd han va! Suck...

Nähäpp... sova snart kanske... Efter en hyperhappy dag med många skratt borde jag sova som en stock, eller vad tror ni?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!!!!!!!!!!!

Jag tackar denna himmelska tjej för att hon finns!! Vi ska äga Nöjesfabriken på The Hives!!!



Minst lika kul som på nyår ska vi ha!!! Tjohoooo!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Massor händer i år!!

  • Soundtrack of our Lives, Nöjesfabriken, Karlstad, 6 februari. Jobbar kväll, så missar dem.
  • Renegade Fives releaseparty, Glada Ankan, Karlstad, 7 februari. Förfest hos mig 18.00. See you there!!
  • Anna Ternheim, Scalateatern, Karlstad, 11 februari.
  • Backyard Babies, Nöjesfabriken, Karlstad, 20 februari. Kan inte gå, men vore kul!
  • Volbeat, Nöjesfabriken, Karlstad, 6 mars. Slutsålt...
  • Tjejkväll, Gustavsviks relaxavdelning, Efesos efteråt, Örebro, 7 mars. Längtar!
  • Molotov Jive, Arena, Karlstad, 14 mars. 80 kr förköp, 100 kr i dörren. Kanske det?
  • The Hives, Nöjesfabriken, Karlstad, 27 mars. 325 kr + avgifter. Vill se!
  • Melody Club, Arena, Karlstad, 17 april. 100 kr förköp, 120 kr i dörren. Himla bra killar!
  • Sweden Rock Festival, Sölvesborg, 2-6 juni. 990-2190 kr, beroende på hur många dagar man vill gå.
  • Peace and Love-festivalen, Borlänge, 22-27 juni. 1295 kr för alla dagar. Tänker åka!
  • Arvikafestivalen, Arvika, 2-4 juli. 1195 kr för inträde alla dagar och inkl camping.
  • Mamma 50 år, 5 juli.
  • Svägerskan 30 år, 14 juli.
  • Christine och Ryan ska gifta sig, Las Vegas, slutet av augusti. Ca 11000 kr + pengar att slösa med där. Behöver låna pengar, men vill åka. Behöver också sällskap för känns konstigt att åka själv och bo på hotell själv... Speciellt i Las Vegas... Sugen? På riktigt alltså!!

Sådär... det var några grejer som händer i år... Jag kan inte gå på allt, men lade upp sånt som JAG tycker är intressant. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Näääääe....

Jag blev sjuk.... magsjuk! Usch vad jobbigt det är. Återkommer vid mer muntert tillstånd...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Spontanfest!

Jahaaa då det blev det igår. Och kul var det. Sent kom folket, men jag hade vart duktig (???) och blivit full innan de kom. Hahahha... Det lektes liten lek, jag har aldrig... som vanligt. Som vanligt blev man ännu fullare, ännu snabbare än om man bara dricker... Sen bar det av till Nöjesfabriken där det härjades ganska bra. Dansade en hel del, hånglade lite... dansade mer, blev sur på jobbig människa och sen hem. Ringde ett samtal som kom att bli... välinformativt för den som lyssnade på mig. Jag har en tendens att bli som fullast när jag väl är hemma... varför vet jag inte, men så är det ofta. Och vaaaaaaaaaaaaaarför ringer jag då mitt i natten, för nu snackar vi om att jag ringe vid 2.30 ungefär... Och ångest har jag haft idag... inte för ATT jag ringe... utan för att jag var osäker på om jag sagt nåt olömpligt... Men det hade jag tydligen inte... TUR!! Det pratades till nån gång runt 4...

Vid 8 vaknade jag, kissade... somnade om, vaknade vid 9, somnade om igen... sen vaknade jag vid 10... och gav upp återsomnandet... Ringde papps eftersom de skulle hit idag. De hade redan vart hos brorsan en timme... Jisses, vilka människor att gå upp så tidigt för att åka in hit sååå tidigt?? Jaja, de är vuxna... :-P Hur som helst... Papps va inte den enda som fick samtal från mig. Nääähääääää då... Jag ringde även killkompis. Han sov hoppas jag... men jag talade in på mobilsvar. Mycket oklart om det var nåt slags informativt röstmeddelande jag talade in. Jag avbröt mig själv mitt i allt, lade på... och när jag gjort det så insåg jag: Jag låter fortfarande FULL!! Det kunde jag ju givetvis inte vara... men jag lät nog fan full... Han hade heller inga problem att lyssna till min underbara bakisröst... Jag "sjöng" en hel del igår... hahahahha....

Nä... natta mig själv nu... Ska upp o tvätta 7 imorron... tjohooo va kul!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()