Ah, okej då...

Det var lite överdrivet att tro att det var en spricka i tån. Idag mår den mycket bättre. Och jag ser det bara som positivt att jag hade fel. =)

Och så vaknade jag imorse kl 8.06. Jag ringde svägerskan vid 8.30. Sen åt jag frukost strax efter 9. Och håll i er nu... Jag har tagit tag i den förra hyresgästens flyttstädning. För nån sån hade då inte genomförts när jag flyttade in. Jag har testat att prata med hyresvärden och ville ha reducerad hyra en månad. Men de är så sega och jag orkar ärligt talat inte krångla mer. Jag har ju iaf fått upp taklamporna i hallen och sovrummet. Nu väntar jag bara på renoveringen av badrummet.

Idag ska jag åter till brorsan och hans familj. En av kusinerna ska dit också. Vi ska käka middag tillsammans, tacos blir det. =) Mumma kan man säga.

Det snöar förresten... Jag tänkte ta en tur till gymmet med cykeln, men jag får se om jag har lust att mölja runt i snön med den. Kanske blir det latheten som övertar och intalar mig att det är bättre att ta bil? Jag gissar på det senare, men vi får se. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback