Happ, det här är jag då.

Läste Hazels blogg och efterapar!


1. Tre namn jag lyssnar till: Tja... jag har väl en del att lyssna på. Mitt namn är ju lite tacksamt på det sättet... kan göra om det till många smekisar! ;-) Tette, Tess, Tessi... det är väl de flitigast använda smekisarna för mig, förutom självaste namnet mitt såklart.

2. Någonting jag tycker om med mig själv: Jag lyckas alltid klättra uppåt och ger mig inte när det är åt helvete ett tag.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag låtit mig själv komma efter andra ganska mycket.

4. Något jag är rädd för: Att något hemskt ska hända mina nära...

5. Tre saker jag vill ha varje dag: Mat, glädje och vatten.

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Dissikera djur, springa ett marathon (inte just nu iaf), hoppa bungyjump (men fallskärm går tydligen bra)...

7. Detta tycker jag om att göra: Träna, laga mat, umgås med familj och vänner, skratta tills jag kiknar mm...

8. Detta vill jag göra just nu:
Ringa ett samtal. =) Ja, jag ska så fort jag är klar här!

9. Bästa känslan: När man är överlycklig.

10. Värsta känslan: När det man var överlycklig över visade sig inte vara så bra.

11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Åh... suck... Humor, en stor portion sånt tack!! Ödmjuk, ärlig, känslig... ah...

12. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Resa mer, träffa kärleken (ja, faktiskt...)... skaffa familj med den kärleken. =)

13. Min käraste ägodel: Sängen är skön... telefonen är bra... datorn också...

14. Något jag vill ha i present: Playstation 3 med Singstar och Guitar Hero... =)

15. Detta har jag på mig just nu: Jeans, linne...

16. Favoritkläder: Mysbyxor/träningsbyxor, linne, raggisar om det är kallt åt fossingarna.

17. Favoritdjur: Kisse, lätt.

18. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Är periodare... just nu spelar jag mycket rock av olika slag. Dock inte så mycket hårdrock... T.ex. Glasvegas, The Killers, Three Days Grace, Renegade Five, Nickelback, Volbeat... Lyssnar också på radiopop... =)  

19. Favoritlåt just nu: Står mellan några: Nickelback - Something in your mouth, Glasvegas - Go square go och Three Days Grace - Animal I have become. Bara några av dem. =)

20. Stjärntecken: Skytt.

21. En bok jag älskar: Serien Sagan om Isfolket av Margit Sandemo

22. En film jag älskar: Emmm... skippar den frågan... kommer bara på nåt bättre sen ändå.

23. Tv-program jag gillar: Greys Anatomy, 2½ men, Desperate Housewives, Ugly Betty...

24. Favoritdoft:
Det beror lite på tillfälle... Nyduschat luktar ju alltid nice.

25. Detta äter jag gärna: Indiskt, thai, kina, grekiskt... mm

26. Dricker helst: Vatten... Vid party kan det bli vin, cider eller drinkar för det mesta.

27. Hit vill jag gärna åka på semester: Sydafrika, Sydamerika, Italien, Aten... Nya Zeeland såklart

28. Färg på mina ögon: Bruna.

29. My height/Min längd: 172 cm.

30. Personer jag beundrar:
Alla föräldrar som lyckas få till bra ungar... Dvs mina egna t.ex. ;-)

31. Det här tänder mig: Hmm... vissa blickar... och sånt smått o gott.

32. Det här gör mig avtänd: Tron att man är bäst av alla.

33. Favoritcitat: Hahaha... jag har nog inget. Isåfall har jag glömt det... och då är det nog inte så favoriserat?

34. Udda förmåga/egenskap: Emmm... jag vette fan.

35. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Jag är ju ett djur... det är vi ju alla! :-P

36. Vad lyssnar du på just nu? Nickelback - Never gonna be alone.

37. Vad har du gjort - ska du göra idag? Jobbat, varit på stan och köpt biljett till morrondagens äventyr, träffat bror med familj. Bjudits på tacos där, mumma!!

38.Vilken musikstil tycker du mest illa om? Har svårt för jazz, opera, dansband, riktigt hård hårdrock, klassiskt...

39. Vad har du för TV-kanaler? Boxer-paketet...

40. Har du åkt moped någon gång? Ja för fan.

41. Har du busringt någon gång? Jodå...

42. Har du fått felparkeringsböter? Mmm, det också... Inte så glädjande.

43. Är du bra på matlagning? Japp, det tycker jag. De flesta som smakar tycker samma. =)

44. Klarar du att tanka själv? Såklart...

45. Vad var det senaste du handlade? Massa konserver till asiatisk mat, kycklingfiléer, mjölk, makrill i tomatsås och tonfisk... t.ex. Och en hel del frukt/grönt.

46. Kan man vara vän med sitt ex?I vissa fall.

47. Hade du mycket hår som liten bebis: Var nog som en vanlig bebis.

48. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Hej, du har kommit till.... osv...

49. Var hittade du den här listan? Hos Hazel...

50. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Den som har lust och tid över till lite trams! ;-)
Sådärja.

Ciao alla!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Äventyr

Mmmm, jag ska ut och äventyra imorron. Jag har förvarnat om mitt äventyr till diverser viktiga människor som behöver veta, eller som jag kan komma att behöva under självaste äventyret också. Så det så. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min "lediga" dag...

Idag var jag ledig... enligt schemat. MEN... jag jobbade extra 7-14. Sen åkte jag till gymet strax innan 15. Där har det hänt massa grejer, så jag åkte därifårn strax innan 19. Fyra timmar på gymet. Eller i lokalerna där iaf. Mycket trevligt var det!
Sen cyklade jag som en dåre hemöver och det innebar såklart eftersvett... hahaha... så jag satte mig här en stund, för att sedan äta lite kvällis för att ge kroppen tillbaka lite energi. Sen duschade jag. Och jag skrubbade och skrubbade, både ansikte, kropp OCH fossingar... eller de blev... lite småfilade iaf. Håller ju helst fingrarna borta från fossings... som de flesta redan vet. *L* Så NU är jag ledig. Dvs, nu lugnar jag ner mig för dagen.
Peelingen jag använde på kroppen är oljig, så jag är som en ål nu... hal och kladdig! Hahahaha!! Men det är gött, huden behöver mycket fukt nu. Har haft torra fläckar som sett ut som torrt fiskfjäll... och DET är inte så hett kan jag säga! Och ont gör det när det är så torrt att det spricker i huden.... Uuuuuuuh va otrevligt.
Nu bye bye

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tips!

Jag gillar den här sidan: http://www.lastfm.se
Här kan man välja vilka artister man gillar, sen skapar den som en egen spelningslista med LIKNANDE musik, alltså inte bara det man skrivit in. Hur bra som helst! Jag har upptäckt många bra band via det här stället! Jag är fortfarande lite förvirrad över alla funktioner och så, men det funkar ändå.

Sugen på att gå på Peace & Love-festivalen i sommar? Man kan önska artister! Kolla in hemsidan: http://www.peaceandlove.nu
Jag har själv önskat Three Days Grace, Poets of the fall, Molotov Jive och The Killers... Man kan önska 10 artister som mest. Ett festivalpass kostar 1295 kr. Grymt bra pris för så mycket festival!! Lägger man till 150 kr så ingår också campingplats, för den som behöver sånt. =)

Jahapp, det var det jag ville säga ikväll. Ha de gött!!

Ciao my partypeople!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snö...?

Mmmm, man kan säga att snö är det som faller ner från himlen i stora mängder just nu. Väldigt stora mängder. Jag tog i lite förut och förklarade att det snöar så mycket att man måste skära igenom det med kniv... det var ju såklart ett litet ljug, men det var iaf ett vitt ljug. Sen kan man även säga att jag hittar på nya ord... kanske att jag borde sluta med det, så inte min stackars brorson får för sig att såna ord är det som stämmer? Alltså, jag rättar mig själv: Det var en liten vit lögn. =)

Igår var jag hos Nettizz och det var himla trevligt. Helt otroligt att vi ses så sällan, trots att vi bor i samma stad. Hur som helst, varje gång vi ses så är det superkul att prata om allt mellan himmel och jord. Du är GULD värd!! *kärlek i massor*

Jag ska försöka byta en helg i mars... eller kanske t.o.m. försöka få ledigt istället. Jag tror jag har nån semesterdag att ta ut än... Måste kolla det tror jag. Jag har lite ångest också... Just den helgen som jag pratar om har jag blivit bjuden till Örebro på tjejkväll med det gamla tjejgänget, där ALLA utom jag har bestämt sig för att komma... Jag vill verkligen dit!! Problemet är att mina spatjejer vill komma hit då också... Fast vi är bara fyra, det är lättare att få ihop oss än alla de andra på samma gång. Jag ska nog satsa på Örebro ändå, förlåt spaisar... Sen kan jag jobba fredag kväll som vanligt och bara ta lördagen och söndagen ledigt. Så får det bli.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Igång igen

Imorse vaknade jag 7.30. Jag låg och drog mig ganska länge, sen hade jag i mig frukost vid 8.20. Jag drog iväg till gymmet och tränade sen. Kom hem vid 11.20 och duschade, vilade en stund, pratade lite i telefon (vilket jag gör väldigt mycket nu för tiden) och nu har jag fått på mig kläder o tagit tag i dagen. Ska käka lunch nu tänkte jag.

Jag har kommit in på en kurs. Försöker få tag på kursledaren för att kolla om den ingår i det program som jag vill läsa sen. Gör den inte det så kanske jag får lugna mig med att plugga till hösten istället. Vi får se sen vad jag ska göra med det. Kl 15 ska jag träffa chefen en sväng för att se hur vi ska lösa det här med mitt jobb också. Hoppas det finns några alternativ klara redan, så jag får lite klarhet i hur jag ska göra med allt. Skolan beror på jobbet och jobbet beror på skolan kan man säga. HUR förvirrat??

Nä, lunch va det ja...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Happy Face

Jag har gått omkring en hel vecka och varit superglad och sprallig! Vad underbart det är!! Måste sett kul ut för de bilister som körde och såg mig halvdansande/skuttande på gångvägen och dessutom ett stort leende på läpparna. Vad härligt det var! Är!

Jag ska nog byta jobb snart förresten. Mer uppdateringar om det kommer... när jag vet mer.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()