The Hives = Bästa live-spelningen EVER!!

Alltså... jag har inte sett så många konserter och spelningar osv... men jag NJÖT AV VARJE SEKUND när The Hives spelade på Nöjesfabriken i fredags! Fy i helvete vilket jävla asbra band de är!! Och fy fan vad jävla kul vi hade!! Tack Annika för den kvällen, den kommer jag minnas forever and ever! Vi kommer nog aldrig glömma Stefan va? Jisses vilken snubbe... helt sanslös!! Och by the way: Howling Pelle skickade mig en slängkyss. Och ja... jag vet att den var till mig... Jag var den enda som härjade precis då, han såg mig, han såg mig rakt i ögonen och skickade dit en slängis åt mig! Jag är bäst! Sen vet ju många att jag och Lena på en kryssning blev raggade på av två av bandmedlemmarna... Jag och The Hives alltså... jag och The Hives... ;-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

För informationens skull...

För att klargöra för dem som inte vet eller förstått: Jag är nu inte singel längre. Den 24 mars blev jag ena delen i ett par som består av mig och Alex. =)

Vi har ju träffats länge, det har känts superbra hela tiden, men vi har gått lugnt fram för vi var skitskraja båda två. Lite för bra för att va sant kändes det som... Men nu är det iaf vi. <3

Igår träffade A min familj. Han och Darina hade redan träffats på bakningskvällen, men annars var det bara nya ansikten. Dominic skulle spela spel med oss direkt, och det slutade med att han kallade A för Lilla Kalle... fråga inte varför, för det vet ingen. =)

Jag missade Let´s Dance-finalen och reprisen också. Min digitalbox hade bestämt sig för att låta bli att spela in det åt mig... alla andra avsnitt spelade den in, men inte finalen. Gulligt va? Aja... jag fick veta vem som vann ändå.

Sen vill jag också informera om min kära spa-konsulent-kamrat Lindas nya blogg, för er som är intresserade av hälsa på olika sätt. Här kan ni kika in på hennes hälsoblogg: http://www.hälsoblogg.com Där kommer jag också finnas med under Träningsprofil. Check it out!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tingeling a´la Russia ;-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tingeling!!! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Busy busy girl... that´s me...

Jahapp... då var det fullt ös i tre veckor. Det började förra veckan, går igenom denna, och så nästa på det. Sex dagars arbete alla veckor. Jag är inte van vid detta! Anledningen är dock så jävla bra att jag inte ens orkar bli trött på det! Jag kanske har hittat ett nytt jobb, eller ja... ny brukare. Schemat är kalasbra där och det är en tjänst på 71% isåfall. Jag får jobbet om jag vill ha det. Jag ska gå bredvid tre dagar till iaf, halvdagar blir det. Sen kanske nån mer heldag. Troligen, så jag känner mig riktigt säker när jag väl går på schemaraden sen.

Mellan allt jobb har jag hunnit tvätta, ha bakningskväll hemma i fredags, tränat ett antal pass, kanske tre eller fyra, plus promenader några stycken, med Alex. =) Dejtat har vi också hunnit med, ja promenaderna räknas också som dejter, eller, de har liksom hamnat mitt i... ni vet. =) För jävla roligt är det, och himla bra känns det! Tess är kär!! <3 Kul va? Eller mysigt kanske. =) Jag känner mig som en prinsessa iaf.

Nähäpp, nu har jag vilat upp mig nån minut efter jobbet, cyklingen och träningen. Dags för en dusch och sen lite mat. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kände mig manad...

Fihja hade den här utmaningen på sin blogg och tyckte att alla som kände sig manade ska anta utmaningen. Jag kör!! Alla svar ska börja med första bokstaven i ens namn, Here we go:

1.Vad heter du?: Therese
2. Ett ord på fyra bokstäver? Tiga
3 .Flicknamn:
Tuva
4. Pojknamn: Tom

5. Yrke: Taxichaufför
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: Tröja
8. Mat:
Tapas
9. Sak i badrummet: Tandtråd
10. Plats/stad: Tokyo

11. En orsak att vara sen: Trasig bil
12. Något man skriker: Ta bort spindeln!!
13. Film: Taken
14. Något man kan dricka: Te
15. Band: Three Days Grace
16. Djur:
Tupp
17. Gatunamn: Tallvägen
18. Bil: Toyota
19. Sång: The drugs don´t work
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Twister

Färdig!! Jag tycker Nettizz och Annie ska anta utmaningen!! Och alla andra som har tid och lust... =)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fuck it...

Jag vet inte... jag känner mig skum idag. Lite aggressiv, men samtidigt glad...Hur fan går det ihop?? Trött som ett jävla as är jag. Jag ska ut i solen snart. Kanske det enda som behövs? Vi säger så... och slår till med en =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kom på en sak till...

Nu är det äntligen dags för Örebro-helgen! Har jobbat ikväll, imorron har jag tagit ledigt så jag sticker iväg på förmiddagen nån gång. Resesällskap blir det också, i form av Fihja... vem annars...?? Kul ska det bli. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Spotify!!

Shit, det är bra grejer det här! I´m in Lööööööv with spotify!! Guld är det! I thank Fihja for helping me out with that!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fint!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SPA

Idag har jag jobbat 8-15.30. Efter det ilade jag hem, bytte kläder, slängde mig på cykeln och ilade till gymmet för insspirationskväll för tjejer på Gym-sidan. Killarna hade inspirationskväll på Grupptränings-sidan. Väldigt trevligt och lite skoj också. Jag vann två biljetter till Starke man på lördag... Humm... Vad göra med dem liksom..? Jag ska ju till Örebro då. Och jätteintresserad är jag ju inte heller direkt... Jag ska ange nån som vill följa med också tydligen, så det verkar va namnbundet? Också udda tycker jag... Ska kolla upp det och se om jag annars kan ge bort dem... Nån som vill ha? Eller känner nån som vill ha?

Hur som helst... När jag kom hem lagade jag fantastisk biffwok och sen tog jag en underbar dusch, skrubbade hela kroppen, hade inpackning i håret och sen ansiktsmask på det. Sen har jag gått omkring i morronrock sen dess. A kom förbi en stund, alltid lika skoj. =) Har tittat på Desperate Housewives (såklart)... när det började förflyttade sig A till sitt hem. Jag är lite tråkig när jag ser på TV... Blir liksom lite... off. Men det gjorde inget, han hade tänkt åka då ändå. =)

Nu tänker jag sova. Imorron ska jag till frisör och få till nån frisyr. Eller åtminstone klippa till det lite. Så jag är söt tills jag ska träffa mina flickor på lördag. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()