Snabbtur!

Så var helgen över, ja det var den ju redan igår... Men det känns som det saknas sömn. Och det gör det nog också. Vad som skedde under helgen? Jo, i fredags bjöd vi en av mina mörbröder med fru på middag som tack för MASSOR av hjälp med flytten. Och det är många gånger de hjälpt oss med diverse, framförallt mig. Jag har ju hunnit flytta en sisådär 5-6 gånger sen jag kom till Karlstad 2006. Middagen blev en trerätters:

*
Förrätt: nykokt färsk sparris inlindad i lufttorkad skinka med getchevré och tomatskiva
Huvudrätt: rostbiff, klyftpotatis och hemgjord bearnaisesås (som blev misslyckad vid första försöket, men gjorde om den från början och då blev det mums!)
Efterrätt: Upptinade jordgubbar som vi plockade i somras och Hägendazs strawberry cheesecake-glass
*
Mycket nöjda med kvällen som avslutades bortåt 01...
***
Lördagen började jag med att diska från fredagskvällen, sen väckte jag Alex och vi åt frukost, sen stryka kläder och sånt, sen iväg och köpa present, sen åkte vi till Kolbäck där Alex bästa polare bor. Hans senaste tillskott i familjen skulle namngivas. Så vi for ut i snövädret och blev bara 15 minuter sena, och vi var inte sist. =) Det var en väldigt trevlig tillställning med lite tilltugg och fika. Efter det åkte vi vidare i snön med sikte mot mina föräldrar. Åt lite kvällsmat och snackade lite, sen lite sömn.
***
Söndagen spenderade vi med min familj och en kär vän med sambo. Vi bjöds på glögg och fika under långa härliga samtal om det som föll in. Riktigt kul att träffas innan de ska vidare på mer äventyr. Lite svårt att få till att ses, men när vi väl gör det är det alltid lika enkelt och mysigt! <3
***
Sen åkte vi till mina föräldrar igen för att få i oss käk innan vi åkte hemöver igen. Åkte ganska tidigt för att slippa den mörkare tiden av dygnet, men det hann vi inte ändå. Usch, det var ingen höjdare att köra mellan Hällefors och Filipstad, men det blev bättre och bättre ju närmare Karlstad vi kom. Fick fokusera som fan under körningen, så jag var riktigt slut i ögon och huvud när vi väl kom hem. Men måste ändå säga att helgen var riktigt bra och vi fick umgås med många härliga människor på kort tid!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Stressen minskad

Vad skönt det är att ha skrivit den där tentan... Men nu är det bara att börja om igen, för nu är det verksamhetsstyrning som gäller... Och det är massa siffror och begrepp överallt som jag måste förstå. Företagsekonomi är nog inget för mig. Haha...

***
Nästa vecka verkar det som att jag och darling ska testa en ny grej... dansa!! Men det återstår väl att se om han går med på det i slutändan. Det lutar ditåt nu iaf. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()