Barnvecka

Vi har nu en alldeles underbar liten sötnos här hemma för en vecka. Det är min brorsdotter som jag tyckte kunde komma hit och vara med oss nu under min lediga vecka. Har hittills gått hur bra som helst. Hon är ju ett barn, så naturligtvis har det varit lite ledset och lite gnälligt, men absolut inte mycket. Hon är en riktig liten gosis den här damen. Alltid mysigt när hon kryper upp i famnen och kramar mig, bara sådär... Och läggdags har inte heller varit några problem. Jag trivs med den här veckan. Alex trivs också med den här veckan. Får ta tillvara på den, eftersom det lär dröja ett antal år innan vi är där själva.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Släpp hjärnorna fria, det är dags!

Egentligen är jag alldeles för tom (eller full om man ska va petig) i huvet för att ens fundera på vad jag vill ha sagt med detta inlägg. Men ibland är det bra att bara skriva av sig lite. Jag har tenta imorgon. Mmmm.... Precis... Imorgon - en LÖRDAG! Kl 9 ska jag sitta där och ha brutalångest i 10 minuter innan jag väl drar igång och skriver. Brukar gå till ungefär på det sättet. Man tycker att alla frågor är skitsvåra när man tittar på dem första gången, för att inte tala om hur MÅNGA de är... Och skulle de inte vara många, då är det för få. För få kan de vara om man exempelvis råkar ha missat att lära sig just det som behövde läras in för att kunna svara på just den där frågan. Det får aldrig vara för enkelt. Men jag hoppas att ni är många som ber för mig imorgon mellan 9 och 14. Inte för att mitt liv hänger på det, men för att jag vill ha den här kursen avklarad. Och för att jag faktiskt tycker att jag gjort mig förtjänt av att klara den. Ja, med tanke på hur mycket tid jag lagt ner på att plugga inför examinationen av den.

***
För övrigt vill jag säga att jag är själv ikväll. Det gör mig inget. Då kan jag slappa bäst jag vill, antagligen titta på ICE AGE 2 och lägga mig direkt efter den. Varför jag är ensam beror på att min käre sambo är med en gemensam vän och tittar på Emil Jenssens uppträdande på Café August. Jag fick gärna följa med, men tyckte att det var en lite opassande dag såhär kvällen innan tentan. Och dessutom tror jag att lite ensamtid med  Sid, Manny och resten av gänget kan göra mig gott. Imorgon kväll däremot så ska jag ta mig en vända utanför hemmet tillsammans med Nettizzen. Inget allvarligt, bara umgås lite och svara på musikfrågor är det tänkt. Eller så blir det nåt annat, beroende på vädret kan jag tänka mig.
***
På söndag ska vi till Örebro en snabbis. Där ska vi nämligen möta storebror med familj, eftersom jag ska ta med deras dotter hem och ha henne här till nästa helg. Det var ingen förfrågan från dem om jag kan vara barnvakt, utan jag frågade själv om jag kunde få ta hit henne då. Känner det kan va skönt att umgås lite med lilltjejen. Hon är ett litet mystroll hon. Och eftersom vi ändå skulle till Stockholm nästa helg, så tyckte jag att det passade att plocka hit henne på söndag. Vi ska för övrigt på inflyttningsmiddag i Stockholm den helgen, för den som kanske undrade vad vi skulle dit och göra... Och bo på hotell en natt! Mmmmm... frukostbuffé.... mmmmm.... ;-P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det här vill jag se just nu

Jag känner hösten komma krypande och längtar tills man kan krypa ner under en filt framför sina favoritserier eller nån bra film på kvällarna.

***
När det gäller serier så är det dessa som står högst upp på favvolistan... I oidentifierbar ordning dock... =)
***
Känner inte att jag vill klämma in fler bilder den här gången, så vad gäller filmer så kommer det senare. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då va man igång igen

Jaha... Nu har det varit så pass fint att jag redan fått till två träningspass den här veckan. Och dessutom börjar vågen och måttbandet på att visa lite lägre siffror igen. Ja, det kan man ju såklart va överlycklig för om man vill, men jag väljer att inte ropa hej riktigt än. För alltid när jag gör det så händer det något oförutsett, som t.ex. att jag blir toksjuk, jag måste jobba/plugga konstant, jag flänger runt i mellansverige som en pingpongboll... eller nåt annat som tar tiden i anspråk. Så nej, nu ska jag bara låta det vara. Se vad som händer då... =)

***
En annan sak som är på gång, det är pluggandet. Jag har ju faktiskt satt igång inför JÖK-tentan, men mer info om det finns på min studieblogg...
***
Och för er som kanske råkat missa det på FB - En bänkdiskmaskin ska alldeles snart få flytta in hos oss. Den ska hämtas ikväll och jag är så glad! Slut på monsterdiskbergen! Underbart! En annan sak som ni kanske missat på FB är min länk till en artikel om sju funna katter som behöver människans hjälp...
***
Magen börjar ordna till sig lite också. Hittat en havregrynssort som jag tycker är GOD att göra gröt på! *kors i taket* Jag har alltid avskytt, ja faktiskt avskytt, havregrynsgröt... Men sen jag testade Havre och Korn-gröt med en mosad banan och lite mjölk, ja då ni! Helt klockrent! Ätit det varje morgon i en veckas tid. Och känner mig inte alls trött på det. Funkar dessutom bra med äppelmos, om man frågar mig. =)
***
Dags att ta en liten slappstund... Har varit på Friskis mellan 6 och 12.30 idag... Först städat, sen tränat. Tycker därmed att jag är värd en liten stunds soffhäng. Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()