Julhelgen 2010

Den var inte alls dum den. Den började när storebror, svägerska och deras dotter kom och hälsade på oss den 22. Med sig hade de även morbror med fru. Det blev en massa snack och bus.

***
Den 23 var vi tvungna att handla lite, så där delade vi på oss, för att sen mötas upp i Hällefors hos mams och papps. På kvällen badades det bastu och snödyktes lite av vissa... Själv stod jag för fotograferingen i handduk när pojkarna kylde av sig där i snön. =)
***
Under dagen den 23 föddes även en liten krabat som jag får vara moster åt. Kärlekens syster fick då sin första bebbe. <3
***
På julafton grejade vi med mat och sånt, åt ett gott julbord, tittade lite på Kalle Anka, öppnade julklappar, pratade med brorsonen som var hos sina morföräldrar i Slovakien, badade bastu igen och sen blev det till slut lite Tv innan ögonlocken fick släcka ner och vila.
***
Juldagen åkte vi lite spark och tog det lugnt på förmiddagen för att sedan äta mat innan jag och kärleken tog oss vidare mot Västerås och hans far med fru. Väl där blev det snack och mat och mer snack och mys och bus med liten vovve.
***
Annandagen hälsade vi på den tre dagar gamla krabaten och dennes mamma. Så liten... så fin... Så mysigt... Sen åkte vi vidare till kärlekens mor med man. Där åt vi INTE julmat, vilket var väldigt uppskattat. Det är gott, men på annandagen var vi riktigt trötta på julmat. Sen snackades det åter en massa och vi tog det riktigt lugnt. Dock bjöds vi på espresso 21.30 nånstans och det påverkade ju naturligtvis både min och kärlekens sömn... skyll oss själva! Så det blev inte mycket till sömn den natten, som om vi inte haft nog med dåligt sovande nätter redan innan? Men men...
***
På måndagen handlade vi en stooooor julklapp åt katterna, nämligen ett nytt klösträd med diverse skojigheter på. Och så lite annat smått o gott. Sen var vi bjudna till kärlekens bästa vän med familj på middag. Och där blev vi inte heller bjudna på julmat, utan något så gott som parmalindad torsk med potatis och basilikacreme. Mycket gott! Och ytterligare en trevlig kväll med snack och lite småbus med små barn. Vi blev både skjutsade och hämtade av kärlekens mor, så där sov vi igen. Mycket bättre denna natt. =)
***
Tisdag morgon åt vi frukost med svärmor, sedan åkte vi raka vägen hem. Himmel så skönt det var att komma hem. Det var en väldigt bra helg, men vad skönt det är när man får komma hem och slänga sig i sin egen säng och bara vara.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Nettizz

ojoj, ni har verkligen ahft fullt upp hela julhelgen!!

Kul att ni haft det trevligt =))



Kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback