Jobba, jobba, bara jobba

Jag är mer av en morgonmänniska än nattmänniska. Men mest av allt är jag en dagmänniska kan man nog säga. Igår och idag har jag gått upp 05.15 och samma brutala väckningstid återkommer även imorgon. Varför, kan man då fråga sig... Jag har tagit på mig lite extrajobb på F&S, vilket de här tre dagarna innebär städ av lokalerna. Tycker det går alldeles utmärkt bra och fort också för den delen. Alltid trevligt. Men hur som helst så är det bara imorgon kvar som jag börjar så tidigt som 06.00, så det är lugnt. Sen kommer jag ha tre receptionspass framåt slutet av juli/början av augusti. Roligt!

***
Satt ute på balkongen en stund med katterna nyss. De tycker verkligen om att vara där ute... Vi måste nog sätta upp nåt slags skydd så de inte får för sig att hoppa, men än sålänge har det ju gått bra. Men under nätterna har vi inte öppet, eftersom vi då inte har en uns koll på vad de pysslar med. När vi är vakna och det rör sig här inne så känns det inte lika svårt, så de får faktiskt vara ute själva lite. Som just nu. Sencha är en soldyrkare av grandiosa mått! Pixie gillar skuggan bättre. Kan det ha att göra med pälsmängden och -längden kanske? =)
***
Häpp, om man skulle ta och diska lite nu då... Aldrig får man va ledig och ta det lugnt... ;-P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjukt...

Hela dagen idag har jag funderat om jag ska höra med mina föräldrar om de vill komma förbi en sväng imorgon. Det har dock glömts bort hela tiden och när jag för en stund sen frågade Alex om han tyckte det var en bra idé så tog det väl en minut och sen ringde pappsen. Han frågade om vi hade något för oss imorgon eller om de kan komma och hälsa på. Mamma var tydligen sugen på att äta nånstans vid vattnet. Så antagligen blir det Skutan på Skutberget som får vara vår lunchplats. Inte mig emot, då det är en mysig restaurang med utsikt över Vänern och dessutom kanongod skrädmjölspizza!

SCOOOOORE!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pluggdags och yrskallighet

Har precis hämtat kurslitteraturen som jag ska använda inför tentan den 20 augusti. Konstaterar återigen att det är en maffig kurs jag ska tentera av... så det är väl bara att koppla tyglarna och dra igång snart. Tänkte börja läsa lite i taget och sen tokplugga om en sådär fyra veckor. Det går fort med tiden kan man säga. Ja, det är den Juridiska översiktskursen jag ska klara nu. Så att jag kan läsa Rättsvetenskap C i höst. (Så känns det just nu iaf... får väl se om jag hinner ångra mig några gånger till innan jag måste bestämma mig, men hur som helst ska jag klara JÖK:en!)

***
Lämnade blod idag och som alltid så påverkades jag ganska kraftigt av det. Men eftersom det är kvavt och varmt så blev det ännu lite värre än vanligt. Men jag hällde i mig Resorb och nu känns det något bättre, även om andfåddheten fortfarande sitter i. Det är okej, inget konstigt med det. Däremot var det ingen höjdare att va yr, ha ben som spaghetti och illamående... Så man får va nöjd tycker jag!
***
Nej... balkonghäng vore nog nåt... Hej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Besökare funna!

Ja... det var bara det... Vi får besök i helgen alltså. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Besökare sökes!

Sommarjobbandet är igång och snart kommer den tyngsta perioden som innebär att jag är ledig fem dagar fram till den 29 juli. Det innebär alltså samtidigt att jag jobbar 19 av 26 dagar. Och då är det ju inte de där vanliga 8-16-dagarna, utan en hel del 14-timmars nattpass som i sin tur innebär att jag jobbar 22-12. För övrigt är jag lite osäker på om det verkligen är OK att lägga såna arbetstider enligt EU-rätten... Har kollat lite på det, men får inte riktigt till om det är OK eller inte. Låter det vara så nu och ska inte trötta ut er med en massa utlägg om arbetstidslagstiftningen. Det får ni ringa mig om när ni funderar på nåt. ;-P

***
Idag ska jag iväg på spinning. Känns nästan lite skrämmande efter mina sjukdomsveckor förut som drog ner mig till en nivå av ungefär 0 på träningsorks-skalan... Så jag har bara cyklat lite, yogat och promenerat sen det drog igång första gången, för över två månader sen. Men nu pallar jag inte längre, nu är det tokdags att spinna lite igen. Ska bli skönt även om jag antagligen kommer känna mig död efteråt. Hehe...
***
I helgen är det sista dagarna Alex är ledig, för på måndag börjar han jobba igen. Så den här veckan funderar vi på vad vi ska hitta på sådär sista lediga dagarna... Jag är också ledig fre-sön, så det blir väl nåt roligt iaf hoppas jag. Nån som vill komma förbi en dag eller två? Eller en timme? Vore skoj att umgås med lite trevliga människor.
***
Min mamma fyller år idag och det påminde jag henne om imorse när jag ringde och gratulerade. Hihi... Lite gulligt att hon hade glömt bort det själv. Lilla mamsen... <3
***

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()