Är det jag?

Grejar med teknik... Får se om jag fått till det, det ser man på Facebook så fort folk har garanterat att det är jag som driver den här bloggen, så kom igen nu.  ;-P

***
Har för övrigt skapat mig ett Twitter-konto också... så där ska det tydligen också uppdateras. Om jag gjort rätt dvs. Det återstår också att se. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Energi!

Jag har rätt mycket av det just idag. Promenerat, simmat, promenerat igen, diskat. Än sålänge. Kommer börja röja undan vinterkläder nu också. Sen ska jag fixa käk. Det hjälper med solens strålar för att piggna till lite... =) Ikväll blir det Grey´s Anatomy och Off the Map. Tokgilla!! =D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2-åringar!

Imorse började dagen med att jag nästan brast i gråt... Fast det var av glädje. För idag är det vår 2-årsdag. REDAN! Känns som vi träffades för nån vecka sen, men samtidigt att vi alltid varit tillsammans. Märkligt det där...

***
Hur som helst... Den där nästan gråtattacken kom sig av Alex alldeles fantastiska present, nämligen en handskriven ditk till mig och röda tulpaner som stod på bordet. Jag tycker verkligen att det är helt underbart hur han kan överrumpla mig med kärlek fortfarande. Jag kunde inte ha det bättre. Som jag älskar honom!
***
Älskar dig Alex! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Plugget

Det slipas för fullt. Det klipps, klistras, raderas och läggs till. Snart dags att tänka till också. Jag pratar om B-uppsatsen som jag och mina vapendragare på kursen håller på och skriver just nu. Sista handledningstillfället var idag. Vi fick tänka tvärtom efter det, men det mesta är fixat. Känns rätt okej. Den är tänkt att vara klar på fredag och på måndag ska den lämnas in för opponering. Samtidigt börjar det bli dags att tänka på kvällskursen och nästa delkurs kurslitteratur. Dela böcker känns som ett bra alternativ om jag får säga det själv. Många tjocka historier som antagligen kostar massor att införskaffa... Så det är dags att börja söka med ficklampa efter alla dessa böcker. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fullmånen...

Det var fullmåne igår. Så vi gick ut en snabbis för att fotografera. Lite synd med alla träd, byggnader och annat tjafs överallt. Hade nog kunnat riktigt bra bilder om det hade varit mindre sånt. Men det jag fick till var detta, som ändå känns rätt okej. Eller?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Besannad mardröm.

Nej! Konstaterande från läkaren om IBS fick jag igår. Känns sådär. Jag ska lugna ner mig sa hon. Mmmm... Jojo... Jag får väl försöka. Ska försöka att inte jobba så mycket. Resten är liksom bara att bita tag i. Så det så. Men det känns okej, trots allt.

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Lön för mödan

Äntligen!! Känslan var "det här kan gå precis hur som helst". Och denna gång gick det hela vägen!! Så vansinnigt skönt! Okey, jag ska lugna ner mig och berätta. Men jag är lite i extas... =)

***
Tentaresultatet från senaste tentan kom idag. Och jag fick mitt efterlängtade VG. Visst, jag har fått VG förut, men det har varit ett par gånger som det har känts sådär snopet på löjliga saker som jag egentligen kunnat på tentor förut, när jag "bara" fått G. Jag har ju klarat allt än sålänge, så det är ju inga problem så, men det känns så skönt att bevisa för mig själv att jag KAN det här.
***
STOLT! =D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Däckar snart...

Funderar på om jag har IBS... ska iväg på läkarbesök för att se om det kan vara så den 16 mars. Jag vill verkligen inte ha det. Verkligen inte. Finns det nån som har det och har lite bra förslag på vad man kan göra för att besvär/symptom ska dämpas?

***
Har preliminärbokat mina pass på Friskis & Svettis VIP-dagar 9-10 april. Jag får alltså följa med! Och det ska bli så intressant och skoj! Ska t.ex. träna med medicinbollar i ett pass lett av Mr Martin Lidberg himself. Nervöst. Hahaha... Ska också gå på latindanspass, fria rörelser-pass och ett flex-pass. Och så ett gäng föreläsningar och en fest. Jag längtar verkligen! Ska bli skönt att komma bort lite från alla måsten och krav. Där får jag garanterat tänka på annat. =)
***
Mitt nattarbetspass blev kaos förresten. Ja, på grund av den där jävla magen jag har. Kramp sen 1.20 inatt och det har inte gett sig än. Jag är så jävla trött på den här satans jävla magen. Mycket tråkigt att nästan aldrig må perfekt... Fick inte sova mer än typ 1½ timme och sen skulle vi plugga också. Så det blev bara två timmars sömn hemma också sen. Kan ni tro att jag är trött? Bah....

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Magkramp

Ni som känner mig vet att jag opererats för diafragmabråck, vilket gör att jag inte kan kräkas. Men imorse höll jag på att få en kattspya över ansiktet, så då blev det kväljningar som följd. Nu vet jag med ännu mer säkerhet att jag inte kan kräkas... Det är starka krafter det där, för jag hade ont i magen i en halvtimme efter det. Vidrigt. Kan inte ens tänka mig hur jobbigt det kommer vara när jag ev. blir gravid. =O

***
Klippte av det slitna i håret igår också. Nära att jag skippade det där med att spara, men tog mitt förnuft tillfånga och stod emot frestelsen. Vet ju att jag inte pallar med kort hår ändå och ångrar mig varje gång, även om ångern kommer en sådär 2 månader efter att jag kapat av det. Så lite stolt är jag allt över att jag stod emot mitt eget sug. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()