Äventyrslusten tränger sig på

Jag känner verkligen för att göra nåt i naturen i sommar. Helst med tält, men ett bra tält, det har vi inte. Så vad gör vi? Kollar runt på nätet, hittar en himla massa som verkar hur bra som helst, men som naturligtvis kostar en massa pengar, som vi inte heller har. Så fram till att vi har sådana, så kanske vi lånar husvagn av mams och papps (om den nu går igenom besiktningen dvs). Känner att jag behöver komma bort från människor en stund. Ni vet, ibland måste man bara få andas frisk luft, slippa höra trafiken utanför fönstret och bara... vara... Jag längtar efter det. Mycket.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Laxagne och FinnCrisp

Nu är det så att dagarna är så fullbokade att vi inte ens hinner laga mat varje dag. Så idag tillagades först middagen för idag och nu står även en laxagne i ugnen. Ja, laxagne är nåt nytt påhitt som jag kommit på. Tillsammans med Alex då. Laxagne är lasagne med lax och spenat. Så kan man säga ungefär. Busenkelt och supergott!

***
För övrigt är jag hungrig... eller nåt. Magen känner sig hungrig i alla fall. Mycket märkligt. Jag tror jag tar en stund framför TV:n med några chilinötter eller salta pinnar då. Fast en FinnCrisp med en bit ost på är nog bättre, till att börja med i alla fall. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nära en jobbig miss

Jag ska ta emot mina underbara SPA-flickor här hemma 17-19 juni. Ska bli helt fantastiskt! Höll på att få slag igår när jag insåg att jag hade den helgen bokad på sommarjobbet också... Turligt nog så var jag så pass tidigt ute med problemet att chefen ändå kunde fixa till det åt mig, så nu behöver jag inte oroa mig mer om det. Skönt! Mitt första pass där börjar då istället den 22 juni och jag missar istället både Where the Action Is-festivalen och Peace and Love-festivalen. Men nån måste ju tjäna pengar till hushållet istället för att spendera dem, eller hur? ;-P Inte blir det nån annan festival eller kurs heller. Kanske om nåt år framöver...

***
Nu är det då dags att börja plugga för dagen. Känner mig lite piggare än jag gjort de senaste dagarna, men den här förkylningen är riktigt seg. Aldrig (vad jag kommer ihåg) har jag haft ont i halsen så många dagar i rad som nu. Usch, helt fruktansvärt. Och rösten är borta, jag går omkring och viskar mest, eller skickar chatt-meddelanden till Alex via FaceBook när det är långa meningar som ska tillverkas. Ja, vi gjorde så igår kväll i alla fall. Han är hemma nu han också. Inte konstigt med tanke på min förkylning... Men han verkar bli bra snabbt. Får hålla tummarna för det.
***
Tvättar också. Eller, jag har kört maskinerna och nu hänger allt på tork. Inte så mycket idag, skönt. Bara att vänta ut tiden kan man säga. Orkar inte hålla på så mycket som ni kanske förstår.
***
Nä, om man skulle ta och fixa till en liten frukost och sen hoppa igång med pluggandet då...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fröken Positiv!

Det har hänt något... något... bra... Och jag är så glad för det! För nu är jag frisk och pigg som en nötkärna (varför säger man så..?) och har trampat igång spinningen igen. Men inte nog med det... nej nej! Jag har tagit mina första seriösa löpsteg för säsongen också. Med nytt löpsteg, allt enligt vad jag läst i FriskisPressen ska vara alldeles utmärkt att springa på. Och minsann: Det var ett alldeles otroligt mycket bättre sätt att springa på än vad jag gjort förut. Himla mycket skönare för fossingarna, vilket var det största problemet med löpning förut, eller ja, jogging är det väl egentligen jag håller på med. Nu är det ju visserligen så att det än sålänge bara skett en endaste liten gång, men det är ett steg i rätt riktning! =D

***
Igår var jag på spinning ja... och det gick kanonbra, första gången på ett tag... Himla skönt att dra igång igen! Idag har jag promenerat och simmat 1,5 km. Som sagt: Det har hänt något. =)
***
Jag känner den positiva, goa, glada, tramsiga Tess sprida sig överallt - i hela min kropp och mitt sinne. Och MUCHOS härligt känns det! Faktiskt såpass att jag funderar på att ta tag i saker som varit jobbiga att ta itu med förut... och därför tittar jag på lite olika YOGA-kurser och -klasser. Har hittat en retreat som jag verkligen vill åka på, men som jag inte vet om jag pallar med, för ekonomins skull alltså, inget annat. Kursen är ganska nära också. No Mind-festivalen skulle onekligen också vara en intressant upplevelse... Men samma problem där. Nån som vet nån kortare kurs som inte kostar allt man har? .....
***
Kanske är det Detox-kuren som fått mitt humör och sinne att skjuta i höjden? Massa slaggprodukter som är på väg ut ur systemet. Ska dock rekommendera er att INTE välja MethodDraines expresskur om ni vill avgifta er... Den smakar... inte alls gott, om jag säger så... Otroligt besk och rent ut sagt otrevlig att dricka. Då är det bättre med deras vanliga kurer, antingen på tabletter eller som man (visserligen också) blandar med vatten, men den smakar ca 1000 gånger bättre! Jag gillar själva grejen dock... Men jag dricker det där varje morgon ändå, blandar med hälften vatten och hälften apelsin- och ananasjuice. Det funkar... Men inte smakar det bra ändå. =/
***
Jahapp, då väntar jag nu egentligen bara på fröken Nett som ska komma hit och sen ska vi till Friskis & Svettis för lite gymträning. Japp, så får det bli.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()