Dop o sånt

Igår var det dop. Söta lilla Emily döptes och hon var hur cool som helst. Hon grät inget, utan babblade på som attans som vanligt. Det såg rätt kul ut... och så tittade hon på Dominic och skrattade, för han busade med henne från bänkarna längst fram. Det var bara den närmsta familjen och två till som var med. Jättemysigt.

Sen åkte vi hem till brorsan och åt smörgåstårta och massa slovakiska kakor och sånt. Mätt, men gott som tusan var det. Vi drack lite drinkar o sånt också. Skålade för lilla damen ett gäng med gånger. Sen sjöng jag och brorsan lite karaoke också. Hahahaha... va fult det låter när man inte har nån röst att följa. Det här var alltså äkta karaoke, inte som singstar. Men himla kul. Jag sjöng bl.a. Oh boy, med Peps Persson. =)

Idag ska jag köra lillebror till Grythyttan där han ska klippas av min favoritfrisörska. Nästa gång jag ska klippas ska hon få äran igen. En enda gång på flera år har hon INTE klippt mig.. och det var nu sist... Kändes konstigt. Men jag sparar ju, så det var inte så krånglig grej som skulle fixas. Däremot om jag ska ha ny frisyr så blir det hon som får klippa. =)

Jag kommer lägga upp bilder på bilddagboken sen. Ska bara kolla vilka jag får lägga upp först... Hedda

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förkyld...

Usch vad det är tråkigt att va hemma och sjuk... Skulle gärna ta en promenad, men kommer ju flåsa sönder mig... Fått förslag om aktiviteten och försöker bestämma mig. Jag behöver laga mat snart också. Tror det får vänta till en annan dag faktiskt. Kanske imorron eller tisdag. Jag vill träna snart också. Det måste gå över nu, så fort som möjligt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julstök också

Aaaaa... idag bakades det och grejades i köket hela eftermiddagen. Först och främst så lagade jag ju maten, sen blev det superfina saffransbullar och Rocky Road... INTE dumt kan jag säga. Grymt goda bular och grymt gott godis... Mumma!!

Bilder från det hela på: http://tezzys.bilddagboken.se

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uääääh

Igår var en helt muppdag... Drack kaffe vid 10 ungefär och sen mådde jag illa resten av dagen. Sen fick jag nåt konstigt känslospel när jag var hemma själv på kvällen runt 19.30. Var vansinnigt trött och mådde illa som sagt. Hade inte haft nån aptit på hela dagen men åt ändå mat, så det kan man inte skylla på. 

Vid 22 mådde jag inte lika dåligt som jag hade gjort vid 20... för vid 20, då förstår ni så bröt jag ihop fullständigt och började grina o hela kitet. Ingen aning om varför dock... Ringde och pratade med Darina och sen grät jag inte mer. Men däremot fortsatte mitt illamående att hålla på.

Jag har även hunnit med att träffa chefen och kvitta timmarna jag var skyldig mot komptid och två semesterdagar, vilket känns alldeles underbart så jag slipper dra med dem också... Jag är nöjd och chefen också. =)

Idag kommer Fihja hit efter sitt jobb och då ska vi först och främst äta kalvfärsbiffar med potatismos och rårörda lingon, sen ska vi också baka saffransbullar. INTE ILLA!! Vi ska vara såna där tjusiga (?) hemmfruar och vara så väldigt duktiga... hehe...

Hmmm... och nu är jag uttråkad men trött... Kanske att jag ska sova lite... jag vet inte än. Somnar jag så sover jag en stund... men klockan ställd på 11.50... eftersom jag måste hämta tvätten då...

Oh, by the way.... Llite schyssta pics från lördagskalaset:





Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny mamma för Fihja

En väldigt mysko person träffade vi i lördags. På min fest... Och värre blev det. På krogen sa hon till några människor att Fihja va hennes dotter och att de skulle hålla sig borta från henne... Skummo människa. Sobril var tydligen nåt som ingår i hennes liv när hon är bakis... WHYYYYY super man då?? Jeeeses.... vilket pucko

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vuxen... eller nåt

Igår blev jag vuxen... iaf om man ska gå efter SJ och Svensk Adressändring... Alltså blev jag 26 år. Känns som i förrgår, så jag gissar att jag är minst lika omogen eller mogen som jag var då. :-P

Ikväll är det kalas hemma hos mig. Vi är bara tre personer än sålänge... kanske fyra, jag hoppas du kommer Nett!! Om det är nån somär festsugen så är det bara att höra av sig och dyka in sen. =)

Håller för övrigt på att plocka om lite i garderoben. Nu kan man faktiskt gå in där och golvet (bara där man behöver ytan) är clean från sopsäckar osv. Rätt skönt, men jag är sån som drar ut på saker tyvärr. Hade kunnat fixa det där för länge sen, men ICKE!! Men nu så.

Lollo var här i veckan! Vad mysigt och trevligt vi hade! Hon kom i onsdags och åkte hem igår. Tyvärr började hon jobba 6 imorse, annars hade hon varit kvar och festat med oss.

Näh, fortsätta plocka lite kanske... jepps... så får det bli.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()