Tjejkväll

Happ... igår var Anneli, Lena och Annie här! Ååh, vad himla roligt det var!! Vi åt lasagne tillsammans, sen så spelade vi Våghals och pratade gamla minnen och så. Det är nåt speciellt med att träffa er, verkligen! Vi har så många år att prata om, det blir liksom en annan sak än det här som blir med såna som inte vart med så länge.

Det dracks vin och drinkar hela kvällen och så hamnade vi på Blue Moon Bar senare. Dit tog vi oss med buss, sen på natten blev det Kenneths Hamburgeri och sen hem. Halv tre ny tid så kom jag i säng.

Sen satt vi tjejer och pratade lite, åt frukost och pratade lite till. Sen bar det av hemöver för dem. Så sen tvåtiden har jag varit ensam hemma. Tråkigt men ändå skönt samtidigt. Lite småbakis är jag faktiskt. Eller... alltså... inte dålig. Jag är mer bara väldigt trött och sliten. Borde äta nånting, men känner mig inte sugen... Bakismat är ju pizza... men jag vet inte. Jag orkar inte heller ställa mig och laga mat. Ah, vi får se. Blir säkert pizza ändå i slutändan. .. Bilder på kalaset på min bilddagbok... http://tezzys.bilddagboken.se

Ha de gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Usch vad grejer!!

Va fan... Jag trodde verkligen inte att jag hade såhär mycket att packa! Massor är egentligen inget jag behöver. Men t.ex. så kan jag inte kasta/skänka bort jättefina gamla tekannor och serviser jag fått från mormor eller farmor... Jag känner mig så överfull! Jag borde verkligen göra mig av med massor! Det är ju så mycket onödigt... =(

Än sålänge har jag packat 10 kartonger fulla till bristningsgränsen... Och jag vet att det blir minst 3 till... gissar på fler ändå... För jag tog nog inte i så hårt med den siffran. Sen är det ju väskor/sopsäckar med kläder och andra textilier (vilket mysigt och oanvänt ord det är egentligen...) som jag ska ha med. Och då har jag ju faktiskt ändå rensat ur bland kläder. Gett bort en hel del till folk jag känner, lämnat in till second hand-affärer osv. Och här om dagen gav jag bort fyra par skor till. Fantastiskt! Jag är stolt över mig själv. För nu har jag nog bara ca... 12 par skor kanske... (?) Då är det ändå inte bara de 4 paren jag gett bort... har säkert lämnat bort 10 par de senaste två åren, varav 7 sen i somras ungefär... Ganska bra va? Jag behöver lite uppmuntran här... =)

På lördag kommer A och L hem till mig... Kanske att det kommer nån mer flicka, det får vi se. Men det ska bli himla trevligt! A har inte sett detta place än... och jag flyttar ju som sagt snart, så hon hinner precis. Fast det ser ju inte direkt vanligt ut här eftersom det står kartonger och väskor o annat tjafs överallt... Aja, det blir min utflyttningsfest det.

Det här är min paus från dagen... Har hållt på hela tiden idag, trots ihållande jävla idiotförkylning... fy fan för förkylningar! Trodde i onsdags att jag skulle bli frisk, men omtag har vi ju alla hört talas om... så det blev det. Inte alls bra, jag hade tänkt komma igång med träningen imorron, men icke... Får vänta några dagar till. Förhoppningsvis torsdag eller fredag. =)

Näh... nu ger jag mig för ikväll... vid datorn alltså. Packandet "lockar" juh... =(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bye bye Skåre... Hello Herrhagen!!

Nu är det flyttpackning som gäller. Jag flyttar till Herrhagen, ca 1 km från stora torget. Kommer bo ganska trångt, men väldigt mysigt. Det är en tvåa på 43,5 kvadrat, men jag tycker mer att det är en 1½:a... Ligger på tredje våningen i ett trähus utan hiss, så själva flytten lär kännas i nån dag sen... Mycket bärande kommer det bli.

Jag kommer sen att ha ungefär 500 meter till Friskis & Svettis där jag ju tränar, ungefär 3,5 km till jobbet och mindre än 1 km till Fihja. Perfekt! Många laga-mat-tillsammans-dagar blire då!

Jag är för övrigt megaförkyld... igen... Det hade gått över skapligt till torsdagen, men sen blev det omtag och jag snorar nu som en galning, hostar och har ont som fan i halsen såklart. Och jag som var sugen på att dra igång med träningen nu igen. Till veckan nån dag ska det va dags hoppas jag. Nu får det räcka med sjukis. Det är inte kuuuul.... =(

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()