Kräftkalas!

Detta begav sig i lördags hos Annie. Mycket trevligt hade vi!

Bilder finns att se på http://tezzys.bilddagboken.se

Jag håller på att uppdatera där just nu, men det verkar ta väldans lång tid... De dyker upp där sen iaf. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Heeeeejjjj!!!

Idag har jag äntligen träffat mina söööööta syskonbarn igen!! De kom hit vid 9.45 imorse. Dominic stannade kvar hos mig, han vägrade åka ifrån mig! Så han fick åka med mig in till stan en timme senare. Vi lekte med Mysan och jag fick en baaaamsekram!! Lilla gubben... så himla glad att jag träffat honom idag! Det blev såklart massa kort på lekandet, men jag lägger in dem en annan dag, för jag är så hungrig så jag tuppar av snart...

Iaf, så va vi på stan sen, träffade Veikko och Emma där och lunchade allihop tillsammans på Mitt i city. Trevligt, och Dominic skulle sitta i mitt knä hela tiiiiiden... <3 Sen var det baaara jag som fick följa med honom på toaletten. Efter det gick vi omkring och shoppade lös lite på rean, sen var det dags att åka åt olika håll. Då fick jag en present av lille sötisen, nämligen en sån där liten prydnadsgrej i form av en nyckelpiga med maaaassoooor med hjärtan på... *kärlek* Den hade han köpt till mig! Plutten... söt han ääääär!!!

Emily har blivit en otroligt vacker liten dam. Hon var lite småblyg först, men det gick fort över när jag log åt henne och busade lite. Tung hade hon blivit också... jisses, vilken skillnad! Så duktig, sitter själv med kontroll och så. Gumsan kommer nog bli ganska lik bror sin, för han gullar och busar med henne hela tiden! De är goa mina små pluttar... Nästa helg hinner jag träffa dem lite mer. Då kommer längre rapport skulle jag tro... =)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Ååååååhhh mitt hjärta bultar extra just nu!!

Min sööööööta underbara lilla Dominic ringde till mig nyss!! Jag blev alldeles varm när jag hörde hans röst för första gången på ungefär två hela månader!! De har alltså landat i Sverige nu och på fredag kommer de till Karlstad! Jag kan knappt bärga mig och jag känner sån himla stor lycka att de är hemma igen! Det ska bli såååå himla spännande att träffa Emily nu också. Hon tar sig framåt och sätter sig upp själv nu. Tydligen en heeelt annan liten tjej nu! Det förstod jag ju själv att hon skulle vara med, jag menar... en månad på en sån liten tjej... det är lång tid och mycket som händer just då! Ååååhhhhhhhhhhhhh vad jag vill krama min lille pojk!!

*kärlek i massor*

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()