Tentaplugg...

Det är väl det jag gör om dagarna nu. Pluggar till tentan. Den är imorron för övrigt. Kl 8... Tycker det är perfekt med tidig tenta, då hinner man inte stressa upp sig och så är det klart och man kan spendera resten av dagen i ett lugnt och skönt tempo om man har lust. Nu har jag inte TID med lugnt tempo imorron...

Jag måste handla, både mat och krimskrams till festen. Skulle behöva sy också, men det får bli nästa vecka. Tur att jag har klart för mig vad jag ska ha på mig iaf... Åtminstone det mesta. =) Alltid finns det nåt litet extra att lägga till.

Träffade T och S på stan igår. Snackade en stund, sen blev det en spontan-fika av det hela. Mycket trevligt sällskap är de båda två. Jag hade knallat in till stan för att få röra lite på mig, få lite luft i lungorna och nåt annat att tänka på en stund. Mötte Alex där, det var den tiden då han snart skulle sluta när jag gick hemifrån. Så vi satt alla fyra på Waynes och drack kaffe och hade det mysigt. Men det var allt lite kyligt. Jag som va kaxig och skulle sitta ute för den friska luftens skull!! Och  frisk var den minsann! ;-)

Emmm... jag har en paus i pluggnadet nu, som ni kanske förstår. Det vore ju märkligt om jag pluggade samtidigt... det skulle ta en evighet och dessutom kanske bli lite skum inlärning? Lyssnar dessutom på Hallucinogen... bara en SÅN sak... Kan ju bli helt wacko av den kombinationen... :-O

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Känner pressen...

Jaha... nu är det bara att bita ihop och köra järnet en vecka. Imorron redovisning 10-12, sen jobba 13-21. Sen jobba lör, sön 8-21. Mån sista föreläsningen innan tentan. Tisdag- torsdag är det plugg plugg plugg som gäller. Och tenta på fredagen då. Sitter med instuderingsfrågor nu, så jag har påbörjat arbetet inför råpluggandet nästa vecka. Blir jobbigt att göra allt från måndag annars.

På lördagen är det inflyttningsgalej här. Cocktailtema. Verkar bli ganska lagom många. Ska ordnas lite tävling o så... så ni som ska hit- ta med tävlingsinstinkten!! ;-) Undrar om jag hinner fixa nåt inför festen alls under veckan? Jag är osäker... vi får se. Annars kanske det är lie spartanskt, det märks. Jag tror alla klarar av det med. =)

Om något annat: Igår satte vi upp galler så att katterna kan va ute på balkongen utan tillsyn. Alex fick lite svindel... =) Tog ett tag innan vi kom igång alltså. Men när vi väl va igång så gick det fort ett tag. Sen fick vi tänka om med annat material en stund. Men det löste sig hyfsat fort det med. Men visst tog det ett tag. Vet inte riktigt hur lång tid, men kanske 1½-2 timmar iaf... Men det ser okej ut... snyggt vore verkligen att ta i, men okej... Framförallt kan inte katterna råka ramla ut från balkongen på ett enkelt sätt...

Hade tänkt baka lingonbröd idag också... Men insåg att vi inte hade nån brödform att baka i... Så vi åkte till MAXI och lämnade tillbaka en grej (som vi ändå skulle lämna tillbaka), och för de pengarna tog vi hem en form. Sen tog tiden slut istället. Så det får bli en annan dag, kanske måndag. Jag lär ju behöva en paus i pluggandet då antar jag. Nån gång under dagen iaf.

Nähä... om jag skulle ta och plugga lite nu då... Skriva skriva... och sen öva öva på redovisningen. Och mitt i allt en skön, varm dusch. Ahhh... nice...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Årlig förkylning?

Nu börjar det... Idag satt ett gäng i föreläsningssalen och hostade... Nu har jag börjat precis. Kittlar rätt ordentligt i halsen. tydligen har några av personalen svininfluensa. De är ju hemma då... men de har smittat mellan varann en del verkar det som. Jag håller tummarna att vår föreläsare klarat sig. Nåt sånt orkar vi inte med i skolan nu. Vi har ju en del att stå i. Imorron kommer grupparbetet att komma igång på allvar. Då drar vi igång den riktiga grejen vi ska köra nu. Egentligen är det ingen "riktig" grej iofs... Bara en kort presentation o så, för att komma igång i själva gruppen, lära känna varann osv. Bilda gruppfeeling. =)

Nu ska jag väl se till att få i mig lite värktabletter och mat. Tacos blir det ikväll. Snart kommer köttfärsen o knackar på dörren. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pust!!

Nu börjar det lugna ner sig yttepyttelite... Börjat skolan, det är skitintressant!! Väldigt nöjd att jag äntligen tagit tag i det där med pluggandet. Och jag är säker på att jag valde rätt nu. Jag har redan efter de här första två veckorna i skolan insett vilket jobb jag kommer ha framför mig ett bra tag framöver nu. Det är inte BARA att plugga 100% och jobba 72%... Det är ett jävla pusslande med scheman hit och dit. Men jag mår så otroligt jävla bra!! Visst är jag vansinnestrött och stressad, men det känns fantastiskt!!

Eftersom det blev flytt mitt i allt så är det ju extra jobbigt också. Men snart är det ordning hemma också. Jag stortrivs i lägenheten redan, trots det jättelika kaos vi haft hela veckan vi bott här. Faktiskt så stortrivdes jag också redan första kvällen här. Och då kan vi ju verkligen snacka kaos... Då är det rätt!! Alex har grejat här hemma hela helgen under tiden jag jobbat, så snart är det fint och trevligt och vi kan bjuda hem folk. Jag längtar!! =)

Näpp, nu ska jag ta och plocka upp Alex på jobbet, handla lite, sen hem och plocka lite. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()