Ett djupt andetag... ända till Sälen

Och så var det igång. Det tog aldrig slut i och för sig... Hann börja vårterminen innan den sista uppgiften för höstterminen ens var avklarad. Men nu är det redovisat och inlämnat. Hoppas att det inte blir nån komplettering bara... Känns som man har lite fullt ändå, så att säga. Eller vad tror ni om 150% studier, receptionsarbete varje måndagkväll plus ett antal helgpass under våren, ett antal jobbhelger som personlig assistent och eventuellt ett nytt extraknäck? Kan jag räkna med bortåt 200% innan våren är slut tro? Men det känns faktiskt helt okej. Ärligt alltså. Visst, jag kommer verkligen få strukturera min tid och ha en disciplin som aldrig förr skådats (hos mig själv alltså, många andra har sjukt bra disciplin, men inte jag)...

***
Jag och min nästan extrapartner Sara tog tag i litteraturen ordentligt idag och har nu köpt allt tillsammans, utom lagboken och en annan mycket viktig bok. Så istället för att behöva punga ut med en sisådär 3700 kr, så blir det runt 2000 kanske. Känns riktigt jävla bra. Och vi pluggar ju ändå alltid ihop, nästan. Så det blir nog perfekt. Fick tag på ett gäng begagnade böcker, så man sparade ju några hundralappar till på det. Fanns inte mycket annat att välja på ärligt talat.
***
Jisses vad skönt det ska bli att åka till fjällen imorron förresten! Som jag har längtat efter denna helg. Att få gå omkring i en riktigt vintrig värld, åka sopsäck, pulka eller vad som nu erbjuds i den vägen. Kanske lite längdskidor, men framför allt... SLALOM!! Det är så längesen nu... Och utöver det har jag tänkt ta en visit inne på Experium och deras Saunaworld, där det finns ångbastu, finsk bastu, tropiskt regn, "isvak" (egentligen ett vattenhål med 10-gradigt vatten), isregn och lite annat smått o gott. Dessutom är det i flera av bastuarna (säger man så?) aromaoljor för att förhöja känslan ännu mer. Ahhh... som jag längtar! Känner mig värd denna avslappnande helg. Och min käre sambo behöver den också helt definitivt...
Klockan 12


***
Nåt sånt... så hoppas jag att min helg kommer bli... Ha en trevlig helg alla!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Fullt upp!

Jag har haft en hel del att stå i ett tag. Men nu börjar skolarbetet att bli klart. Ska kanske slipas lite, men det är inte mycket... hoppas jag iallafall. Håller på och försöker styra upp ekonomin samtidigt, vilket inte är helt enkelt. Men det brukar alltid ordna sig till slut, så det gör det nog nu också. =)

***
I förrgår kväll var det fullmåne och alldeles klart på himlen, så då passade vi på att ta med kameran ut på en tur. Iskallt, men det blev en del okej bilder om jag får säga det själv. Här är några:
***
Sen måste jag bara delge er lite miffobilder av våran miffokatt Pixie... Hon ser ut som ett fläsko, men det är hon inte... Ser liksom inte klokt ut, tycker iallafall vi som ägare då. =)
***
Ser ni den mörka pricken på hennes mage? Det är en bit mat som Alex kastade på henne, men det märkte hon inte ens. Sen satt den kvar när hon reste sig, den ramlade inte ner på golvet förrän efter ett antal steg... Det såg helt sjukt ut faktiskt. Tur man har djur så man får garva en massa varje dag. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag sitter här...

Jag har ingen motivation alls idag. Jag har sovit som en kratta flera nätter och framförallt har jag väl inte sovit ifatt den där julhelgen och efter det har ju nyårshelgen varit katastrof ur en sömnsynpunkt. Sen kunde jag ju inte tacka nej till extrajobb i helgen som gick eftersom vi verkligen behöver komma ifatt lite där med. Så jag jobbade torsdag-söndag och sov alltså inte ut som jag hade behövt under helgen heller. Och inatt var det kaos, för vad svårt jag hade att somna. Och så vaknade jag flera gånger under natten också. Kul... NOT! Jag är helt slut känner jag.

***
Imorrn ska jag lämna blod kl 11. Det är väl ganska bra tid, hinner sova ut, men hinner också hem för att skriva på min kvalitativa undersökning som ska vara klar i slutet av nästa vecka. Och dagboken som också ska vara klar då. Hej och hå... Jag hoppas på god sömn inatt.
***
Och jag hoppas att den där goda chokladen kommer hem tillsammans med min kära sambo snart... VÄLDIGT snart. Har vart sugen på sån hela dagen, men har gett fan i att gå och köpa. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julhelgen 2010

Den var inte alls dum den. Den började när storebror, svägerska och deras dotter kom och hälsade på oss den 22. Med sig hade de även morbror med fru. Det blev en massa snack och bus.

***
Den 23 var vi tvungna att handla lite, så där delade vi på oss, för att sen mötas upp i Hällefors hos mams och papps. På kvällen badades det bastu och snödyktes lite av vissa... Själv stod jag för fotograferingen i handduk när pojkarna kylde av sig där i snön. =)
***
Under dagen den 23 föddes även en liten krabat som jag får vara moster åt. Kärlekens syster fick då sin första bebbe. <3
***
På julafton grejade vi med mat och sånt, åt ett gott julbord, tittade lite på Kalle Anka, öppnade julklappar, pratade med brorsonen som var hos sina morföräldrar i Slovakien, badade bastu igen och sen blev det till slut lite Tv innan ögonlocken fick släcka ner och vila.
***
Juldagen åkte vi lite spark och tog det lugnt på förmiddagen för att sedan äta mat innan jag och kärleken tog oss vidare mot Västerås och hans far med fru. Väl där blev det snack och mat och mer snack och mys och bus med liten vovve.
***
Annandagen hälsade vi på den tre dagar gamla krabaten och dennes mamma. Så liten... så fin... Så mysigt... Sen åkte vi vidare till kärlekens mor med man. Där åt vi INTE julmat, vilket var väldigt uppskattat. Det är gott, men på annandagen var vi riktigt trötta på julmat. Sen snackades det åter en massa och vi tog det riktigt lugnt. Dock bjöds vi på espresso 21.30 nånstans och det påverkade ju naturligtvis både min och kärlekens sömn... skyll oss själva! Så det blev inte mycket till sömn den natten, som om vi inte haft nog med dåligt sovande nätter redan innan? Men men...
***
På måndagen handlade vi en stooooor julklapp åt katterna, nämligen ett nytt klösträd med diverse skojigheter på. Och så lite annat smått o gott. Sen var vi bjudna till kärlekens bästa vän med familj på middag. Och där blev vi inte heller bjudna på julmat, utan något så gott som parmalindad torsk med potatis och basilikacreme. Mycket gott! Och ytterligare en trevlig kväll med snack och lite småbus med små barn. Vi blev både skjutsade och hämtade av kärlekens mor, så där sov vi igen. Mycket bättre denna natt. =)
***
Tisdag morgon åt vi frukost med svärmor, sedan åkte vi raka vägen hem. Himmel så skönt det var att komma hem. Det var en väldigt bra helg, men vad skönt det är när man får komma hem och slänga sig i sin egen säng och bara vara.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()