Efter tre höstars letande...

... så har jag då ÄNTLIGEN funnit ett par sköna, snygga och vettiga vinterskor, nämligen dessa:

Känner mig jävligt nöjd, det måste jag säga. Jag måste ha konstiga fötter, för det har verkligen inte funnits några perfekta pjucks åt mig. Försäljaren på Naturkompaniet sa dock att det kan vara lite knöligt när man är kvinna och har lite större fötter. Sen är ju mina ganska breda också, vilket ju inte direkt gör saken lättare. Men till sist alltså! Skam den som ger sig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Superwoman!! (..?)

Jag tror minsann att en särskild familj har gett mig virus... Jag hoppas innerligt att jag klarar mig från att bli helt sängliggande igen, för jag har verkligen ingen lust med det. Inte p.g.a. en idiotisk förkylning - igen.

***
Igår läste jag. Jag läste i nio timmar igår. 9 - NIO! Sen kunde jag inte sova ordentligt, såklart. Fullmånen påverkar mig starkare och starkare ju äldre jag blir... Konstigt tycker jag. Eller? Är det vanligt?
***
Idag har jag varit på universitetet mellan 9 och 15. Sen direkt på ledsagarjobb. NU kom jag hem. Och jag är trött. Det är jag, jag erkänner. Jag är ingen superwoman (trots ihärdiga förvissningar om att jag är just det från flera håll)... Det är sant - även jag blir trött av allt ibland. Så ikväll ska jag bara vila och titta ifatt både Desperate Housewives och Grey´s Anatomy. Sen tänker jag duscha och sen tänker jag sova. Men först på schemat: Mat och en liten diskning.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()