Tillbaka igen

Jag har nu gjort mina fyra veckors arbete i maj. Under en tid på 20 dagar genomförde jag 30 pass, fast då räknas dag, kväll och natt för sig. Jag har jobbat dygn osv, därav så många pass. Jag trivdes jättebra där och det kändes lite tråkigt att sluta, men studierna kallade och även sommarjobbet som ska påbörjas i mitten av juni. Det blir bra det här. =)

Idag har Alex en ledig dag och jag också. Så vi får en långhelg ihop, första på länge. Tänkte ta oss en tur till nån rofylld plats och mysa med picknick och bara njuta av solen nån dag... Hoppas vädret fortsätter vara fint bara. Vi gick till bageriet i kvarteret nu på morgonen och köpte nybakt bröd... Helt fantastiskt gott!! Ibland behöver man unna sig den lyxen.
Har lite funderingar på att åka nånstans en weekend i sommar... men kanske får det räcka med Umeå... Vi får se, det blir nog hur som helst spontanresa isåfall. Nu ska det göras ärenden i form av återlämning av böcker till biblioteket, handla kattmat, spana shorts till Alex, eller mig, vem vet... Jag köpte mig ett par jeansshorts i förrgår faktiskt. Riktigt schyssta. Och träningskläder och två sommarlinnen. Kändes bra att fylla på lite, det har inte blivit mycket nytt i garderoben på sistone... men det har vi oss själva att skylla för. Så är det. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är så dålig...

Nu sitter jag med hemtentan. Men samtidigt sitter jag här. Hur bra går det? Inte så bra... Men jag har skrivit och jag håller på än, så jag har ju nåt på gång iaf. Men jag kände ändå att jag behövde rymma från verkligheten en liiiiiten liten stund bara. Jag ska skriva snart. Om max 10 minuter sätter jag igång igen. Promise!

Tänkte träna efter jobbet idag, men orkar inte. Hela kroppen är seg, och jag menar HELA. Huvet är som gelé, benen precis likadana, ögonen vill bara falla ihop och aldrig öppna sig igen. Så är känslan för tillfället. Så kanske är det inte så konstigt att jag kände behovet av verklighetssmitning?
Nä, nu lägger jag ner här så jag får iordningen den där hemtentan. Hoppas ni mår bättre än mig idag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Näst intill oanträffbar i maj

Ja... vill man ha tag på mig gäller det nog att skicka ett sms först... Jag kommer jobba mer än en månads heltid på 2½ vecka nämligen. Många dygn under helgerna och sen eftermiddagar och nätter. Har pusslat som fan för att få ihop det med skolan också. Det kommer bli att åka från det ena till det andra i ilfart flera gånger under veckorna. Men det är det definitivt värt. Sommaren kommer vara räddad, rent ekonomiskt iaf. Har i princip bestämt att det blir en tur till Umeå och en av de bästa tjejerna som finns. =D

Imorron ska jag skriva på hemtentan som ska lämnas in på måndag. Jag har en del att göra med den... Och jag jobbar dygn tors-fre och lör-sön, så jag har inte allt för mycket tid över att plugga. Gäller att ta vara på timmarna som finns över. Fast jag ska också träna... Hahaha... Busy busy girl... Imorron blir det ett gympass, på söndag ett spinningpass.
Och ja just det, på tal om träning (och därmed Friskis & Svettis, eftersom det är där jag tränar) så är det till 99% säkert att jag kommer att börja arbeta ideellt där i höst. Ska bli så himla kul!! Jag ska testa på det på riktigt första gången sista maj. Jag är så himla glad att jag vet inte vart jag tar vägen snart. =) Och detta innebär då att jag behöver testa på alla möjliga sorters träning där. Så när jag har mer tid över ska jag testa ki box, core, yoga, skivstång, danspass, step, aerobics... Ja... i princip allt. Jag har ju testat det mesta redan, men på andra ställen. Men nu är det bara att köra på hårt och se till att hålla sig frisk. =) Kul kul KUL ska det bli!!
*HAPPYFACE*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()