I´ve got a brand new attitude and I´m gonna wear it today...

Så är det. Och min attityd är fruktansvärt underbar! Allt känns skitbra och jag mår bättre nu än jag gjort på väldigt länge. Allt börjar flyta på och snart blir det ordning hemma hos mig också. Saknar bara det där förrådet såklart... Skulle va ganska bra att få bort det som inte behövs här inne. Och gärna snart eftersom jag ska ha party party om inte alltför lång tid också.

Imorse pratade jag i telefon ungefär heeela morronen... Först ringde jag Fihja, men kom till mobilsvar... saatana... Hon ringde sen till mig. Sen ringde jag svägerskan och pratade med henne ett bra tag. Pratade även med dottern i det huset, hon var ganska pratglad, men ville absolut inte sova när mamsen ville det... så kan det gå. Efter det slängde jag in huvet under duschmunstycket och när jag precis skulle torka det så... ringde det igen!! Då var det vän i Kumla som ringde. Så pratade vi också ett bra tag... Jag som precis hade tänkt att äta frulle efter nerblötandet.... Det fick vänte en liten stund till. Men nu har jag iaf ätit och väntar bara på att Fihja ska komma hiiiiit så vi kan plugga lite. Och sen åka till soptippen (stamkund numera) med gamla TVn. Den slutade ljuda sig i lördags, precis när det skulle tittas på film här... typiskt. I söndags tittade vi på blocket och hittade en 28 tums för 400. Jag slog till direkt. Så nu står den här och både ljuder och visar mig det jag vill se. Den gamla var lite skummo ändå... den hade nog gjort sitt. Var två tråkiga streck över skärmen som jag inte riktigt gillade också. Hade kunnat vänta ett tag med tanke på pengisar iofs... men men... krånglade tillräckligt så jag tröttnade helt enkelt.

Vet jag om jag ska svamla lite till... Kanske att jag borde ta och spika upp lite saker på väggarna..? T.ex. mitt elefanthuve? Fihja är på ingång om en liten stund. Jag hinner spika upp nåt iaf... =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Herrhagen is my place!

Jag gillar Herrhagen alltså! Allt är nära och man parkerar gratis på gatan. Och min lägenhet är ett charmtroll. Kanske att den ska få ett namn den också... Kan bli så...

Om en timme ska jag gå till stan och träffa Fihja och kanske en cippare eller fler... Vill ju inte säga några namn än. :-P Före det ska jag försöka få ihop potatismos och fiskpinnar.

Jag letade febrilt efter gardinkrokarna som jag lyckades slarva bort i söndags... eller måndags. Lade dem på ett bra ställe, men inte fan hittade jag dem sen... Fast nu har jag faktiskt hittat dem! Så i sovrummet hänger nu elefanter i fönstret. Så fiiint blev det. Grymt nöjd. En annan elefant ska få hänga på väggen mittemot fönstret också. Kanske att jag ska ta och hänga upp den nu... Jag har också fått upp klockan i köket, anslagstavlan i hallen och duschdraperiet. Och så har jag nu fyllt vitrinskåpen också.

Datorn fipplade jag ihop i söndags på morronen. Det har jag ju gjort flera gånger förut så det var inga konstigheter.

Näh... att laga mat nu då kanske...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Snigel

Happ... igår gjorde vi slag i saken. Nu är vi singlar. Konstig känsla att bo kvar... men bara några få dagar till nu... Önskar de kunde svischa förbi fort som satan.

Jag måste köpa säng... inte så roligt, men jag behöver, eftersom jag inte har någon längre. Jag skulle iofs kunna sova i bäddsoffan några nätter, men då måste jag ju ändå ha en ny säng senare. Och jag ska få den som kombinerad födelsedagspresent och julklapp.. Ganska bra att fylla sent på året ibland. Går att greja lite på det viset då.

Jag är för övrigt pank... eller alltså... just nu har jag några kronor, men de kommer gå åt till adressändring, hyrsläp, mat och lite annat smått och gott. Men sen finns det inge mer pengar den här månaden... Känns pissigt, men men... bara att bita ihop... Jag hatar att va pank... speciellt när det är tre veckor kvar till nästa lön... =(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()