Miniflytt

Jag bor hos Alex fram till månadsskiftet när vi ska flytta till vår nya lgh. Det går bra såklart, men jag längtar tills vi får ordning hemma. Sencha märker av att det är nåt på gång, hon är lite orolig och extra skrikig... :-S Hon låter ju rätt bra i vanliga fall, så det är lite jobbigt för oss på nätterna nu. :-P Men det går över. 

Mitt livs största affär hittills har jag gjort idag. Bil har inhandlats, den ska hämtas nästa vecka när allt är färdigmonterat och så. Ska bli superhärligt att ha en bil som fungerar och (förhoppningsvis) inte småkrånglar åt oss hela tiden.

Jag är så trött... Förkyld igen... Och Senchas oro på det... gissa om det varit dligt med sömn. Så ikväll  blir det bara lugnt och tidigt i säng. T.ex. efter en dusch som jag tänker ta ungefär nu. Imorron jobbar Alex ett tag, då ska jag till min lgh och greja lite, sen ska vi på bio på kvällen tänkte vi. Public enemies. =)

Trevlig helg på er!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fel fel fel...

Nu när jag läste mitt förra inlägg så kan jag förstå Nettizz att du tänkte som du tänkte med tanke på det vi pratade om. Och nej... det är FEL... Jag vet inget mer om det nu heller... Nej... Bilderna som kommer är fantastiska för att de är tagna med min nya systemkamera som man kan ta fantastiska bilder med bara. =)




Nu finns det himla mycket bättre bilder, men de ligger inte på Alex dator, så jag kan inte lägga upp dem. För min dator vill tydligen inte hjälpa till att få igång internet... Så nu får jag använda Alex dator för allt istället. Kommer alltså bättre ändå snart. =)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Snart mina vänner...

Snart... MYCKET snart... kommer det dyka upp alldeles utomordentligt fantastiska bilder här. Bara så ni vet...

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Mamma 50 och lite annat

Ja... lilla mamsen har nu fyllt 50 och haft kalaset för att fira detta också. Det var så himla kul och lyckat!! Vi blev runt 35 pers, egentligen skulle vi ha vart nästan 10 till, men det blev sjukdomar här och där, så de var tvungna att stanna hemma. Men för oss som var där så var det en riktig kanonfest. Alex träffade tjocka släkten, både på mammas och pappas sida alltså. Allt gick som smort, eftersom både mina släktingar och Alex själv är så sociala och öppna. Sjöng gjorde vi, dansade gjorde vi, drack gjorde vi, skojade och härjade runt gjorde vi också... bl.a. =)

När folk börjat droppa av och klockan inte var så mycket än så tyckte vi att - trots det kassa vädret - vi skulle dra ner på Herrgårdsfesten en vända. Vi fick skjuts ner och satt och sjöng och härjade där med. Fick med brorsan också. Jävligt skoj att han ville med! Nu pratar jag om lillebror alltså. Längesen jag såg honom garva så mycket. Skitkul att se!!


Lite härliga bilder på oss och våra katter:



Emmm... sen har det väl hänt en massa mer grejer... T.ex. så var Anna och hälsade på hos mig i torsdags. Hon fick då äntligen sin studentgoseelefant av mig. Jag var ju sjuk när hon tog studenten så... Det var iaf supertrevligt att träffa damen igen. Innan dess hade en arbetskompis vart hemma hos mig en kortis. Då drack vi te/kaffe och pratade lite. Bjöd båda damerna på kalas som jag hade igår kväll. Arbetskompisen kom. =)


På kvällen efter besöken så tog vi en tur till Hammarö sydspets. Supertrevligt var det. Fint väder och lite blåsigt och härligt så man fick såna här fantastiska bilder:



Så... festen igår var helt lyckad. Klockrenast var nog när fröken H och A kom... Fröken H hade minsann hoppat fallskärm på eftermiddagen så hon var ju hög på adrenalin när hon kom. Vi snackade fallskärmshopp och frihetskänslor ett tag och jag fick nostalgitripp i huvet BIG TIME!! Vill hoppa igen... Hon tyckte också jag skulle hänga med på utbildning den 8 augusti, men dels har jag inte pengar till det, dels jobbar jag heldagar den helgen ändå. Så inte den här gången iaf. Kanske senare, jag saknar känslan som fan!!

Ikväll har jag lagat köttgryta som smakar fabulous!! Den ska få stå över natten och ätas imorron... Fattar ni vad god den kommer va?? Stå och gotta ihop sig över en natt och bara bli.... PERFEKTION!!!

Nu ska jag kolla läget med vad som händer på TV ikväll, sen äta lite kvällis, sen bada innan TV-tittandet sätter igång också.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hällefors-helg

Haft en riktigt trevlig helg uppe i skogarna. Badat alla dagar, dvs. vi trotsade regnet igår. Då paddlade vi även lite kajak. Himla kul, särskilt när Alex ramlade i när han skulle ta sig ur den efter första vändan. =) Jag garvade rätt bra.

Träffade två kusiner vi inte sett mycket i lördags också. De kunde inte va med på lördag då mamma har 50-årskalaset, så de kom i helgen istället. Det var kul att träffa dem. =) Vi spelade lite kubb och åt en massa. Det är väl ungefär det man gör när man firar födelsedagar på sommaren. *L*

Vi har fixat lite kattvakt till helgen istället för att ta med dem och stänga in dem i ett rum. Vi kommer va 14 personer springandes i huset hos mamma då. Så det räcker nog med alla oss och två katter.. inte fyra.

Underbart det är med lite svalare väder nu. Som jag har längtat!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()