(!?) - energi + (?!)

Nu är det bara alvedon som gäller. Fy fan... jag fattar inte hur man vill fortsätta äta såna där tabletter... Inte fan vill jag må som jag gjorde med dem. Uuuuuuuuuuuh!!

Nu har jag varit så duktig sååå... Igår kväll bytte jag förbanden helt själv. Det var inte så otäckt som jag trodde, ganska rena sår. Nu får de här sitta några dagar, sen ska de antingen på ramla av, eller så tar jag bort dem. Nu är det iaf en vecka sen de karvade i mig. Och jag mår nu ganska bra.

Inatt fick jag en sån där idiotkrypning i hela kroppen, jag ville bara slänga mig själv in i väggarna för att svimma och somna igen. Jag AVSKYR att ha myrkrypningar!! Vände och vred på mig skitlänge, kändes det som iaf.. men det var nog kanske bara 30-40 minuter.

Energi finns, och energi finns inte. Hur störande är det när det är så tycker ni? Jag får själv spunk av det iaf! Jag skulle om jag kunde dra till gymmet coh idiotköra ett galenpass a´ la Tess... Men det gåååår inte!! Och dessutom så är det bara så att jag TROR att det finns massor av energi. Exempel: Igår hade vi tvättid. Alex agerade bärhjälp. Han har flyttat under helgen också, så jag tyckte jag kunde hämta upp den sista torra tvätten själv så han kunde sticka iväg och bära lite... Så jag gick glad i hågen ner till tvättis och började vika kläder och allt annat... Sen trampade jag upp för alla trapporna... Och blev helt jävla färdig!! Pulsen måste ha vart nära max och jag mådde piss!! Fy fan... ingen extra tyngd att bära på är att tänka på än på ett tag.

Under skrivandet av detta inlägg ringde de från resursgruppen också. Jag kommer börja jobba igen den 15 maj. Förstår ni hur jobbigt det kommer bli att va hemma så länge? Jag klättrar ju fan på väggarna redan!! Suck... och pust och frust också...

På tal om det... att ha massa lediga dagar. Jag måste skaffa ett till jobb. Jag är ledig alldeles för många dagar för att kunna ta det varligt. Vad ska man göra varannan vecka när man är ledig? Visst, det är superskönt, men... är man en rastlös jävel, så är det tamejfan inte så jävla lätt!

Egentligen är jag väldigt glad och positiv idag, men det känns som det inte verkar så på inlägget. Hahaha... Aja, that´s how it is!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: annelii

Hii.. hoppas du stannat kvar i ditt skin=)En bra dag önskas dig gumman!;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback