Känsloblogg

Som ni kanske märkt har min blogg i princip legat nere ett bra tag. Jag vet inte riktigt hur det kommer bli i fortsättningen heller. Åker iväg på mitt livs resa på måndag, alltså om 7 dagar. Jisses! Ett av mitt livs största händelser kommer att ske där också, då jag ska få min Alex till äkta man. Känns pirrigt, nästan som en nyförälskelse faktiskt. Och alldeles fantastiskt! Vi har ju vetat om länge vad som ska hända, men inte när. Det har alltid varit "längre fram". Men nu är vi nästan där, det är helt sjukt vad fort tiden går...

***
Detsamma gäller egentligen utbildningen. I torsdags lättade en väldigt tung sten som legat och gnagt i min själ. Då lämnade jag och studiekamraten in våra uppgifter till C-kursens teori- och metodavsnitt. Och jag har gjort mitt sista arbetspass som personlig assistent för våren. Och snart även mitt sista arbetspass i Friskis reception för våren. Nu är det två dagar kvar till Hotspot-dagen och när väl den är genomförd är det BARA C-uppsatsen kvar, sen är jag KLAR! Då kan jag titulera mig personalvetare med inriktning arbetsrätt och sociologi. Känns helt fantastiskt! Och dessutom har jag ju redan titeln SPA-konsulent.
***
Jag vill härmed klappa mig själv på axeln och tacka för väl genomfört arbete de senaste 3 åren. Mycket har hänt. Jag har träffat mannen i mitt liv efter många och hårda missar. Jag har tillsammans med denna man upplevt glädjen och frustrationen som våra katter gett och ger oss. Vi har också tillsammans kämpat oss igenom en misslyckad påbörjad graviditet som förstörde delar av mig, både kroppsligt och själsligt. Det tog hårt, trots det oplanerade i det och trots att vi inget visste förrän jag var tvungen att åka in akut och opereras.
***
Jag tror att det här var tänkt och planerat för mig ändå. Många är gångerna jag känt att enda vägen är upp... och dit har jag alltid tagit mig, efter varenda gång. Och nu är jag lyckligare än någonsin. Hade inte det där sjukhusbesöket blivit tvunget så hade jag inte suttit här, en vecka från mitt livs resa. Då hade jag suttit här med en annan resa framför mig, men den tar vi senare! Nu är det fullt fokus framåt och vidare. Hänger ni med? =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback